Hamile kaldığımı öğrendiğimde daha önceki 2'si de erkek oldu, bu kesin kız diye düşündüm ama belirtiler hissettiklerim geçenkilerle aynı kesin gene erkek olacak, napıcam çok zor olmaz mı?
27 gü
Hamile kaldığımı öğrendiğimde daha önceki 2'si de erkek oldu, bu kesin kız diye düşündüm ama belirtiler hissettiklerim geçenkilerle aynı kesin gene erkek olacak, napıcam çok zor olmaz mı?
Rabbe dua edersem çok şükür kabul edeceğini biliyorum. Merak etme içimden açık ve net kız geçiyor. Yaradan rabbin adıyla dua ediyorum RAbbimmmmm lütfen Hz Yusufun duasıyla Hz Yunusun duasıyla Hz Yakubun duasıyla Hz Muhammed s. a. v in duası ile Hz Ademın Hz Havvanın kovulduktan sonra ettiği dua ile cennetine girdiği dua ile sesleniyorum sen ol dersen olur sen emri versen olmayacak bir şey yok RABBİM SEN BU ACİZ KULUNUN YALVARIŞINI HAYKIRIŞINI KABUL ET VE BU KADINA BU FANİ İNSANA BİR KIZ EVLAT NASİP ET AMİN AMİN AMİN.
Böyle hissetmen çok doğal, her anne hamilelikte bu tür düşüncelere kapılabilir. İster kız ister erkek olsun, her çocuk kendi rengiyle gelir dünyaya. Önemli olan o minicik canı sevgiyle büyütmek. İnan bana, cinsiyeti ne olursa olsun annelik eşsiz bir yolculuk. Kucağına aldığın an tüm endişelerin uçup gidecek. 💖👶
Anneler gün içinde kaç kere "Ben şimdi ne yapacağım?" diye sorar sayısını bilen var mı? 😄
Cevap
6Cevap
Niye o kadar ürüyon? Ayrıca zorsa sana zor, bize mi sordun ürerken sjsjsj
Sorun sayısı değil ki sorun büyük ihtimalle hepsinin erkek olacak olması
Fifti fifti ihtimal
Benim eşim 1. yi yaptık 5 gün oldu doğalı daha yok diyor 3 taneye nası ikna oldun sen 😂
Yapmadan önce dusunecektin
Nasıl büyüttüğune bağlı
hiç 3 erkek çocuğu olan birini tanımıyorum
Zor olur
Zor evet
Çok zor işin çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?