Her şey tepeden tırnağa değişecek veya doğumda sancı çekecek bütün hayatı değişecek vücudu ruhsal psikolojisi değişecek eski ışıltısı gidecek diye üzülüyorum? Bu normal mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal bir his değil aslında. Hamilelik her kadında aynı geçmez. Kimisi mutlu, kimisi zorlanır. Ama değişim kötü olacak diye bir şey yok. Herkes eski haline dönmüyor, bazısı daha iyi oluyor. Sen üzülme, karşındakinin ne hissettiğini bilemezsin. Herkesin hayatı ayrı. Belki o çok mutludur. Kafanda büyütme. Hamilelik bitince her şey bitmiyor. Yani sen sadece kendi korkularını yansıtıyorsun.
Zorluklarını gözlemliyorum ama
Ya ne olacak sanki
Küçümsenen bi şey
Yav neredeyse her kadın doğuruyor.
Ee? Neler yaşadıklarını biliyor musun? Ve doğum oranlarından haberin var mı her kadın doğuruyor diyorsun?
Neredeyse dedim. Yani çoğunluk evlenip doğuruyor. Bunu anlamak zor değil. Ne yapalım zorsa. Bunu mu kafaya takalım.
Erkek beyni böyle çalışır bu tarz düşünceleri olan erkek çocuk sahibi olmayı hak etmiyor
Sen her hamile kadın gördüğünde doğum sancısı çekmeye devam et fıstık.
Erkek beyni anlamamış klasik…
Saça göre tarak. Hadi eyvallah
Baştan soruyu oku belki anlarsın be kendi korkularımı yansıtmıyorum olan şeyleri bizzat annelerden dinleyip söylüyorum 😅iyi yanlarını da biliyorum kötülerini de kötüler ağır basıyor
Erkek ne bilecek ne zorluğu olduğundan empatiden kadının kendi karar verdiği bir şeyden, herkes doğuruyor ne var bunda diye küçümsemek sana yakışırdı
Aşk olunca sorun olmuyor sevdiği adamın çocuğunu taşımak filan aşk işte kör eder dedikleri budur yaşamak nasip olsun diyelim be o zaman anlarsın sende bende iyi gecelerin olsun
Aşk olunca sorun olur aşkı öldürür
Asla öldürmez ya çocuğumu taşıyan ve sevenlerine seve yapan kadini taparım
Yok canim uzaktan güzel duruyor gerçekte öyle değil
Seven adamı sevmezsiniz
Cevap
6Cevap
Bu konuda hemfikiriz bence
Senin kafan evlilik için uygun değil sen kesinlikle evlenme sen kesinlikle anne olma
Kendi psikolojine üzül bence
Kes
Seviye siz
Aslında bi bakıma haklısın
İşte buna empati denir.
normal
Normal
Sende kalırsan peki
Kalmayı düşünmüyorum
Kaldığında yüzünün halini merak ediuprum
Kürtaja koşarım
Kolaydı kanka zaten
Kalmak şartmış gibi ilkel düşüncen peki🤣
Tecrübe diyelim kanka boş ver eninde sonunda istiyorsun
İstemiyorum
Şimdilik
Benden çok beni biliyormuş gibi davranma
Kadınları tanıyorum
Avrupada çocuk yapmayan kadın oranlarına bi bak bakalım tanıyor muymuşsun
Türkiyeden bahsediyorum
Türkiye bu konuda uçtu gitti doğum oranları dibi gördü hala kadınları tanıyorum diyorsun
Avrupada en dibi gören biziz sen hayal dünyanda yaşamaya devam et aynen kadınları tanıyorsun🤣
Herkes bir tane oluyor git 10 tame yap demiyorjm
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?