35+4 günlük hamileyim, sağ kasığımda batma var, aşağıda içerden baskı batma hissi var, karnım sertleşiyor, bırakıyor. 2. gebeliğim ama bu sefer doğum mu anlamadım, bilen varsa yazabilir mi?
15 gü
35+4 günlük hamileyim, sağ kasığımda batma var, aşağıda içerden baskı batma hissi var, karnım sertleşiyor, bırakıyor. 2. gebeliğim ama bu sefer doğum mu anlamadım, bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba, aslında 2. Gebeliğin, sende bu durumları biliyorsundur, ancak sorun yaşama korkusu ve stres istemeden de olsa panik yapmana ve bu tip durumlarda endişe etmene neden olabilir, bu çok normal. Yaşadığın kasık ağrısı gebeliğin son haftalarında normaldir, erken doğum anlamına gelm3z doğrudan, ancak kasık ağrısı ile birlikte eşlik eden bazı durumlar olursa, mutlaka muayeneden geçmek gerekir
Doğum o değil sancı olucak ve sancıların belli aralıklarla gelecek kasılmaların düzenli ise de olabilir en azından su ya da nişanında gelmeli ama kasılmaya sancı eşlik ediyorsa takip et bu gece
Ekstra aşırı bel ağrısı var sanki belimden gelen bir sancı var gibi uyku sersemliği ile yazmayı unutmuşum dünde çok hafif nst de sancı çıktı ama doktor yatırmaya gerek duymadı
Yatıp dinlenince geçmiyorsa tekrar nst baktır gerekirse alttan muayene
35+4 haftalık bir anne adayı olarak bu hisleri çok iyi bilirim. Benim de ikinci doğumumda benzer batmalar ve karnımda sertleşmeler olmuştu. Bunlar bazen doğum başlangıcı olabiliyor, o yüzden içini ferah tutmak için mutlaka doktorunla konuşmalısın. En sağlıklı bilgiyi o verecektir. 🙏🤰 Doğum, unutulmaz bir deneyimdir; bebekler bazen annelerini sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarır.
Cevap
3Cevap
Hayır değil artık içeriye sığmakta zorlandığı için organların farklı yerlerine baskı yapıyor sadece
Yok merak etme daha zaten vaktin var eşimde de şu anda aynı sancılar oluyor
Daha erken değil mi son kontrolün ne zaman dı
Dün kontrole gittiğimde azıcık sancı çıktı ama doktor yatırmaya gerek duymadı
Normal mi düşünüyorsun
Yok ilk doğumum çok zor geçtiği için özelde sezaryen olmayı planladım ama bu kızım da erken gelirse burdaki özelde küvez yok mecbur normal doğum olabilir
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah önceki zor geçtiği için korkuyor olabilirsin biraz sakin ol
Teşekkürler evet korku var ama erken doğar yine diye korkuyorum sadece
şu an sekiz aylıksın doğru değil mi baya var çünkü gün içinde kendini çok zorlayacak hareketler yaptın mı
Nöbetçi doktor muyuz biz
hemen acile gitsene kocan yok mu götürsün hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?