Hiç bakıma muhtaç birine baktınız mı? Tuvalet konusu da dahil
Hem bunları yapıp hem de sürekli sert ve gergin tavırlara maruz kalıyor musunuz?
Bu normal mi?
Hiç bakıma muhtaç birine baktınız mı? Tuvalet konusu da dahil
Hem bunları yapıp hem de sürekli sert ve gergin tavırlara maruz kalıyor musunuz?
Bu normal mi?
evet. bakıma muhtaç insanlar durumlarını kabullenemiyorlar. bu tip tavırlar sergiliyorlar. konunun ve durumlarının aslında sizinle alakası yok ama cok kırıcı olabiliyorlar. durumunu tamamen kabul ettiklerinde ise artık yumuşacık oluyorlar. zor bir süreç. geçmiş olsun
Geçici bir süreç ama ona rağmen gergin tavırlar gösteriyor
Sağol
İyice yılmaya başladım
Bende surat asıp isteksiz yaptığımı belli etmeye başladım açıkçası
Ne güler yüz den ne teselliden anlıyor
ishal tuvalet kokusunu da çekiyoruz bazen afedersin ama
durum geçici ise çok güzel. sıkın dişinizi. dediğim gibi asla kabullenemiyor bir insan. bizde de vardı. konu sizlik değil ama sizide bıktırır yıldırır o durumlar. sabır diliyorum size.
Teşekkür ederim gerçekten çok zormuş Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin bakan için de ayrı zor
amin amin.
teşekkür ederim
Evet gergin olurlar hele erkekler kendi işlerini kendileri göremedikleri elli yıldır böyleyken bir anda bakıma muhtaç kalınca sinir olurlar
Hepsi aynıdır demiyorum ama geneli öyledir
Sıkma canını mevzu senlik değildir
Bakıma muhtaç birine bakmak gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni anlıyorum. Özellikle o kişinin yaşadığı çaresizlik ve kontrol kaybı, sert veya gergin tavırlar olarak dışa vurulabiliyor. Bu durumla karşılaşman maalesef normal sayılabilir ama senin yorulmuş hissetmen de çok doğal. Kendine iyi bakmayı ihmal etme. 🥰 Bir anneyi kahve ve bitmeyen enerji kurtarır!
Cevap
3Cevap
Bence tuvaletini bile kendisi yapamayacak durumda olduğu için aslında hırçınlığı kendine mazur görmelisiniz bence
Mahçup olacağına gergin ve agresif mi olur insan, bakma kim bakıyorsa gelip baksın ii mi yok sanki
Yaşlı mı
Değil orta yaşlı
Karşı cinsmi
Hayır
Ben karşı cinse bakmistim
Konumuzla alakası nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?