Bayramda son dakika çıkan ödemeler yüzünden cebimde 5 kuruş kalmadı, oğlum küçük ve kimsemiz yok ve onu bir dondurma yemeye bile götüremeyeceğim, ne yapacağım
29 gü
Abla allah seni ve çocuğunu ve sevdiklerini maddi manevi hayırlı mutlu mesut etsin dünyada ve ahirette amin
Bu arada eşinle ayrıldınmı o ne yapıyor
Allah razi olsun kardesim benim bu guzel dileklerin icin 🙏 umarim seninde cok guzel saglikli huzurlu bir omrun olur 💕 evet ayrildik 5 yil oluyor o zaman dan beri gormuyorum
Teşekkür ederim abla boş ver ne yapıyorsa yapsın mutluluklar
Bayramda böyle aksilikler hepimizin başına gelebiliyor, hiç üzülme. Evde harika bir bayram geçirebilirsiniz. Birlikte battaniyelerden bir kale kurup içine girebilir, sevdiği hikayeleri okuyabilirsin. Belki evdeki malzemelerle kolay bir tatlı yapıp kendi dondurma şöleninizi yaratabilirsiniz. Unutma, evin içi en güzel oyun bahçesi, annesi de en iyi oyun arkadaşıdır! 💖🎈
Cevap
13Cevap
Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin bayram harçlığı atalım kardeşimize :D
Allah razi olsun🙏
Ne demek.
evde onunla zaman geçirmekten başka parka ahçeye gidebilrsiniz
Allah yardımcın olsun abla Ne diyeyim ki.
Allah razi olsun kardesim tesekkur ederiz🙏
Rica ederim keşke şu an elimden bir şey gelse sana yardımcı olmak isterdim.
Tesekkur ederim dusunmen yeter 🙏💕
Rica ederim bu arada eşin yok mu boşandın mı
Evet bosandik
Anladım peki hangi şehirde yaşıyorsun seni yakından tanımak isterdim?
Seker toplayın
Eskisi gibi mi acaba geri cevirmesinler?
Biz veriyoz
allah yardımcın olsun abla
Allah razi olsun kardesim🙏
Ulaşabilir misin peki
Kimsen yok mu
Yok ne yazik ki
Geldi dilenci
Tayyip amcanı ara
Eşin yok mu
Hayir
Zor durum çalışmıyor musun
Calisiyorum ama yetistiremedim hic bir seyi
Zor evin kira mı
Evet
Zor durum nerede yaşıyorsun büyük şehir mi
Neden doğurdun o zaman?
Birakin allah askina
Ciddi ciddi soruyorum.
Bunun bir cok sebebi var ve daha hayatta hic bir sey yasamamis insanlara bunu tek tek anlatamam
Yemin edermisin
Yemin ederim tabii ki cocugum soz konusu
Mesaj at bana orada iban yaz hemen çabuk yazarmisin
Olmadi
Takıp et beni
Üzülme olur gider
Dondurmalar benden
Allah razi olsun🙏
Cümlemizden
Niye çocuğunu doğurdun o zaman
Bilmeden ne guzel konusturyor cehalet umarim bu durumlara dusmezsin
Ne cehaleti sen çocuk yaparken bunları düşünemedin mi
Hayat sana bir tokat attiginda yazarsin o zaman gel tekrar sor sorabiliyorsan bu soruyu daha cok bebesin
Hayat bana böyle bir tokat atmasın diye evlenmiyorum evlenirken her zorluğu sorumluluğu göze alıp evleneceksin üzülüp kırılacagini kendi üstünden çıkarıp çocuğuna giydirmen gerekeceğini bilip göze alıp evleneceksin mesela ben şu an maddi manevi bir çocuk yetiştirecek durumda değilim diyelim evlendim o çocuğa istediği hayatı veremem isteklerini yerine getirmem o yüzden evlenmiyorum? sende böyle bilinçli bir insan olmayı secebilirdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?