Özel mi hissedersiniz yoksa fark yaratmaz mı sizin için?
1 ay
Özel mi hissedersiniz yoksa fark yaratmaz mı sizin için?
Cevap
12Cevap
İlk olan son olmuyorsa hiçbir anlamı yok
Buna gereksiz anlam yükleyen genelde kadınlar oluyor
Yorumdaki erkekler öyle dememiş ama genel olarak
Bu benim düşüncem. O da onların düşüncesi. Onların düşüncesi beni bağlamaz
İlk cümlen senin düşüncen evet. Son cümlen için dedim tek anlam yükleyen kadınlar değil diye. Ama ikisinin yüklediği anlamlar farklı gibi 😅
Ben bakır değilim bakire de arayışım hiç olmadı. Bunu herseyi yapıp bakire isteyenlere söyleyin @Curlyy000
Evet herkesin düşüncesi farklıdir
Tabki zaten eşim olur ikimizde ilkleri yaşamış oluruz daha öncesi varsa hep kafamda acabalar olur kabul eden otobandır
hiç kız arkadaşın oldu mu?
Lise döneminde Platonik oldu yaş 30 halen aklımda ☺ başkada olmadı çıksa olacak
halen aklında yani, ama demişsin ki tertemiz, geçmişi olmayan bir kadın istiyorum
şimdi sen hiçbir şey yaşamamış aşık olmamış bir kadını lise aşkın aklındayken sevip mutlu edebileceğinden emin misin yani 😀
Onunla bişey yaşamadım mi sâdece sevdim zaten çıkmadığı için kimseyi hayatıma almıyorum almamda
Anladım
Süper hissettirir. Özel hissettirir. Kral gibi hissettirir hemde.
Neden
Benim bana ait. Ben ilkim. Tekim. Emsalsizim o da benim. Sadece benim.
O kız için senden sonrası olmaz mı demek oluyor bu
Deccal bal olsa beraber yiyemeyeceğimiz bi tip de değilse ilki olduğuma kendimde emin olursam ve o da seviyorsa beni evlenmek için evlenmiyorsa kapalıysa feminist değilse sözümü dinliyorsa çalışcam diye tutturmuyorsa olmaz benden sonrası evet. Bi bardak çay getirmeye gocunan tiplerden değilse Kralın kraliçesi olur.
Sen kral mısın ki :D
Ayrıca kapalı olması da ilginçmiş
Evet. Kral benim. Tek gerçek KRAL! 😌😉
Ben görebilirim sadece. Ben bakabilirim. Benim.
Nedeni bu yani yoksa kapalılardan da neler neler çıkıyor farkındayım.
Neler çıkıyor
Onlarda da patlak var. Bozuk onlarda da bozuk yani. Hatta bunu kapanarak kamufle etmeye çalışan var. Ama bakirede olsa açık istemem. Çünki kıskanırım.
Patlak bozuk falan bunlar ne biçim kelimeler. Her haltı ye sonra seninle aynı şeyi yapana patlak şu bu de
Saçı açık olunca açık dekolte vs giyindiği anlamına mı geliyor neyi kıskanıyorsun
Olsun. Saçını da görmesinler. Görmesinler ya istemiyom bana ne alla alla
Ben erkeğim yerim. Patlağa patlak denir. Kimseye kelime beğendirecek değilim.
Kendinle çelişen iğrenc birisin. Bu ne iki yüzlülük
Umrum değil.
O kadar çok kızın ilki oldum ki çok güzel her şeyiyleu
Bu konuya takılmayı anlamsız buluyorum.
Ne gibi
Sıfır araba almak gibi bir benzetme yapmadım ki. Duygusal ve psikolojik anlamda sordum daha çok
Evet demediniz, öyle bir anlamı kastederek sormadım demek istedim :)
İlkinde özel hissettim
Özel hissettirir
özel hissettirir
Özelll
Yüzük takarım
Unutulmaz bi tarif soruyorsn sahsen
hoş olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde birinin "ilki" olmak bana göre gerçekten çok özel bir duygu. Partnerinle paylaştığın o ilk deneyimler, derin ve eşsiz bir bağ kurar. Bu, kalpte hep taze kalan, geleceğin temelleri gibi anlamlı bir durum. 💖🥰
Anneler bilir, ilkler her zaman unutulmazdır! 😉