Bunun "Anne, baba, kızını hunharca silkediler, döllediler" demekten farkı ne? Yanlış mı düşünüyorum? Bana ne tavsiye edersiniz
1 ay
Bunun "Anne, baba, kızını hunharca silkediler, döllediler" demekten farkı ne? Yanlış mı düşünüyorum? Bana ne tavsiye edersiniz
Bakış açınız farklı ona bakarsan bizde sizin dediğiniz gibi olduk gayet doğal ve normal Annenize anneanne olacaksın Torun geliyor dersiniz mutlu olurlar
Böyle düşünceye sahip olman üzücü hamilelik öyle senin düşündüğün gib bir şey değil insanlar mutlu oluyor özellikle anne baban çok mutlu olacaktır.. sonuçta çocuk yapmak öyle bir şey helalinle yapıyorsun sokaktan geçen biriyle değil.
Canım benim, bu çok doğal bir his, hiç yalnız değilsin. Çoğu anne adayı bu tatlı heyecanı paylaşırken hafif bir çekingenlik yaşar. Evlisin ve mutlu bir haber bu! Anne ve babana, yuvanıza katılacak yeni bir canlının müjdesini verir gibi düşün. ✨ Minik torun haberine en çok onlar sevinecek, inan bana. 💖 Bebek beklemek, dünyanın en güzel hediyelerinden biri. Unutma, "Annelik demek, kalbinin bedeninin dışında yürümesidir."
Cevap
35Cevap
Ne alaka ya ne bağnaz bir bakış açısı bu 🙄🤦♀️ ailen torunumuz olacak diye sevinir bunu mu düşünürler git söyle anneanne dede oluyorsunuz diye.
Tabii ya onlar da kızlarını zaten uslu bir kız olarak zannediyorlardı bebeği de zaten leylek getiriyor
ne alakası var sanki hamile kalmasan hunharca silkelemediler mi asıl hamile kalmasan daha daha hunharca silkeleyeceklerdi
Çok saçma. Evlenince zaten bunun olacağını biliyorlar sen nasıl oldun o zaman sende aynı şekilde oldun. Bu ne saçma bi düşünce tarzı
Annen ve baban da seni aynı işlemleri yaparak meydana getirdi. İlk defa şahit olacakları bir şey değil.
tamam yapılan işlem öyledir ama sonuçta sen bir aile yuva kurmuşsun dünyada yeni bir can yeni bir yaşam getiriyorsun güzel birsey
Anneni babanı veya seni leylekler getirmedi sonuçta. Gayet doğal bir durumun içindesin
Merhaba, bahsettiğin tabirden en önemli farkı, bunun doğal yaşamın bir parçası olması
Ayıp şeyler yaptık demek gibi bişi bu. İnsanın yüzü kızarır
Neden denmezin normalde denir ama zaten diyemezsende sorun olmaz nasılsa 1 kaç aya beli eder
Abicim bak evlisin. Çocuğunun babası eşin ise neden bu fikir?
Şu zihniyetle , kafayla çocuk doğuracaksan zaten doğurma aw
tamamda bu tabiat kanunu öyle olmadan da çocuk olmuyor ki :D
Evlisin evli. Kocan. Bu arada zaten hamile olmasan da yaptıpınızı biliyorlar.
Hamileyim demesen sanki yaptiginizi kimse bilmiyor mu saniyorsun
şöyle hayaın bir döngüsü bu. Evlisinde üstelik. senin bir şeyler yaptığını da emin ol biliyorlardır. rahat ol. normal bir şey.
Niye ki yasadışımı evlilik kaçara mı evlendin resmi nikahlıysan hakkındır cocuk doğurmakta hamliyesen söylersin bu güzel haberi
ıyı de 2 yıldır evlenmıssın zaten ıkı yıldır psıtıo yunuyolarmı sanar annen gıl sole ıste
Hunharca silkelenmeyi bence her kadın ister öyle değilmi her kadının hakkı
Karşına al anneni babanı size torun geliyor torun hey yavrum hey de 🤣🤣
İyi de sende öyle doğdun baban anneciğini silkeledi
Hamile olman normal değil mi evlisin sonuçta
Bişi demene gerek yok karnn büyüyünce görürler ya da sadece annne torunun oluyo de
Onlar sanki seni çöpten buldu hahdhdhd
Deyince akıllara zarar acaba nasıl hamile kaldı hangi pozisyon yaptılsr
Kızınız seks yapıyor ailem:)
Ahaha güldüm 😄
Bakış açın çok yanlış
Sen harika bir detaysin 😄😄😄doğru söze ne denir
Çocuğu doğur sürpriz yap. Bi anda öğrensinler
Evlisin nesini söylememeyi düşünüyorsun
Dede oluyorsun de mutlu olurlar
Peki enişte Seni evine çevirimi silkeledi
De ki beni sıkti kocam
dede nene olcaksınız falan de