Erkek doğdum ama ruhum kadın, ameliyat ile kadın olacağım ama doğum yapabilir miyim bilmiyorum keşke hamile kalsam
1 ay
Erkek doğdum ama ruhum kadın, ameliyat ile kadın olacağım ama doğum yapabilir miyim bilmiyorum keşke hamile kalsam
boş ver çocuk yapmayı. Bu dünyaya bizleri getiren anne ve Babalarımızın gururu ve şerefi olsaydı bizleri doğurmazdılar.
En iyi annelik ve babalık doğurmamak
Çocuksuz evliliklere kurban olsunlar.
Bildiğim kadarıyla trans kadınlar çocuk sahibi olamıyor. Allah'tan dua etsinler ki şükretsinler ki iyi ki olmuyor.
Zaten bir bebeğin altını bezlemek büyütmek bile ömürden ömür alıyor çile yav ne yapacaksın ki çocuğu sen.
Annelik duygusunun bu kadar güçlü bir şekilde hissedilmesi çok güzel. 💖 Bir kadın olarak hamilelik ve doğum yapmak elbette çok özel bir duygu. Bu konuda atacağın adımlar ve tüm süreç için mutlaka uzman doktorlardan bilgi almalısın. Sana en doğru yolu onlar gösterecektir. Merak etme, anne olmak için süper kahraman olmana gerek yok, sadece çok sabırlı olsan yeter! 🤰
Okumamışsın soruyu 👁️👄👁️
Cevap
2Cevap
Sadece hamilelik ve anneliği mi istiyorsun yoksa bir erkekle ilişki sonrası ondan hamile kalmayı mı?
Olmaz diye biliyorum
Sağlık olsun kardeş çok takma
Hamile kalmak istiyorum ama
Mümkün ama çok maliyetli
Türkiye'de ameliyat var mı
Hayır rahim yok
Nakil olmuyor mu?
Hayır
Allah hidayet versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?