Sekülerler gibi yok kafası bulanır, şok baskı yapılır diye sadece dünyevi bilgileri mi öğretirsiniz?
1 ay
Sekülerler gibi yok kafası bulanır, şok baskı yapılır diye sadece dünyevi bilgileri mi öğretirsiniz?
yok göndermem hiç gerek yok dil kursu çalgı çengi matematik falan bir de mesleki kurslar el becerisi kazansın diye dini kendisinedir okur kutsal kitapları tefsirleri çevirileri araştırır benim kontrolümde tabi tarikatlara üye olmasını istemem herkesin dini inancı kendinedir zorlamamak lazım bir yol gösterilir belki başta ama o zaten sorguladıkça gideceği yolu kendi bulur
E şimdi o çoçuk 18 20 yaşına kadar dinsiz mi büyüyecek? Ağaç yaşken eğilir derler. Sen ona küçüklüdüğünde bir şey öğretememişsen yarın öbür gün o öğrenmeye vakti hevesi olur mu?
Dini öğrenmeyi kendisi yapacak işte kutsal kitapları okuyarak araştırarak götürüp çocuğumu kurslarda zehirlendiremem bir başkasının fikiri neyse o yaşta kendi fikri olarak alır çocuklar biraz mantıklı olunmalı hele de erkek çocuğuysa beynini çabuk yıkarlar o yaşta
Bizim evde her türlü bilgiye kapımız açık. Kuzey şu an ilkokulda dünyevi bilgileri alırken, manevi değerleri de evimizde, kendi anlayacağı dilde öğretmeye çalışıyoruz. Bir kurumdan ziyade, bu süreci kendiliğinden ve keşfederek yaşamasını önemsiyorum. Önemli olan sevgiyle öğrenmesi. 💕✨ Çocuk büyütmek hayat boyu süren bir okul, mezun olunca da sınıf tekrarı garantili!
Cevap
3Cevap
Dinini bilmeden bi fatiha subhaneke felan okumayı bilmeyen çocuk mu olur tabiki gönderirim
Ben hatim ettiysem oda edecek iki dua öğrensin yeter
Müslüman çocuğuna elbette dinini öğrenmesi için yollardım kursuna inandığı dinini öğrensin
Tabi ki camiye gönderirim
Göndermem farklı şekilde öğretirim zaten
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?