Menüsü makarnaydı ve özellikle yoğurtlu diye belirttim ama işgüzar şeytan çocuğuma ketçap vermiş, kanını zehirledi. Ben onu hep doğal beslemiştim, bir daha görüştürmeyeceğim. Haksız mıyım? Çıkarken suratına bile bakmadım zaten
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Ketcap zarar vermez 1 seferde
Ama yine de kuralina uymamasi yanlis tabii
1 seferde silme bence ama uyar onu
Bazi insanlar 3-5 kerede anca anliyor
Hala duzelmezse ona gore davranirsin
Abartmasak mı acaba. Bu çocuklar da bizimle aynı dünyada yaşıyor tamam yemese daha iyi ama yedi diye de ölecek hali yok değil mi
Şizofren tanısı alaman lazım asıl şeytan da sen gibi duruyosun
Seninde çocuğuna asla yapmadigin seyyi yapsinlarda gör madem
Kafayı yemissiniz siz o çocuklar sizin robotunuz değil bi tane ketçapdan kanı zehirlenmez cahil
Ben vermiyorum sanane benim çocuğum
Biraz büyüsünde görürsün benim çocugum benim çocugum diye gezersin oda anne bi git der
Bence buradaki şeytan kaynana değil de neyse
O zaman al çocuğunu sen besle.. şeytan demişsin yazık
Bu yeni nesil kadın milleti iyice kafayı yedi abi yaa.
Troll olduğunu düşünüyorum değilsen de çocuğa yazık ya
Tabi siz ciddisiniz ben trollum demi
Kaynanan çocuğuna sana rağmen bakmış yemek koymuş önüne sukret
Makarnanın ve yoğurdun doğal olduğunu ne biliyorsa 😁
Beleş mi baktı
Kendimiz mayalıyoruz
Yumurtlayan tavuk ne yem yediği belli, unda ne tür buğdaylardan yapıldığı hem belli belirsiz. Kendin mayaladığın yoğurdu ya hazır ya da hazır kayadan yapıyorsun. Sonuçta hiç bir kapı doğal çıkmaz. Kaptırmayan kendinizi böyle.
Napim banane yq. insanlık etmez öyle herkes
O korucu maddelerin hicbiri yok ama bi ketcabin arkasini oku bi benim pisirdiklerime bak
Yahuu senin doğal makarna ve yoğurt dediğinde doğal değil. Bu numunelik şeyleri nereden buluyorsunuz yaaa 😁
Sen mi yaptinda dogal olmadigini bilmiyorsun ben cocuguma o pis ketcabi yedirmiyorsam bitmistir mesele kimse benim istegim disinda besleyenez
O zaman çocuğunu ona buna dert etme milletin başına bırakıp gitme kendin besle.
Siz neden o şeytanı savunuyorsunuz onu anlamadım ben yani
Sizde mi nenesiniz
Sende bırakmasaydın 😁 ekmeğine salça sür yedir derdim ama salçada ekmekte doğal değil.
Bizim salçamız doğal merak etme.
Sen yersizsin. Ama burada haykırmak normal. Sonuçta buranın amacı bu 👍
Evli değilim :D nene de değilim taş gibi hatunum.
Sadece tavrın çok irite edici
Salça yaptığın domates ⁉️ 😁
Sen neden taş gibi hatunun yauuu
Abicim. Bizim her şeyimiz doğal ve organik domateste ata tohumu kendi bahçemizden güneşte kurutuyoruz sıfır katkı. Tamam mı oldu mu? Herkes siz gibi market reyonlarına kolaya kaçmıyor. Ayrıca doğal olmasa bile ben çocuğa vermiyorsam verilmeyecektir bitti bu kadar. İki saattir yok makarnan doğal değil yok bilmemne. Sus be
Yau sen kendini öyle kaldırıyorsun. Ata tohumunu duymuşsun sanada ata tohumu diye kakalamışlardır. Ata tohumunu kim kaybetti de sen buldun 😁 hem öyle olsa bile kullandığın ilaç gübre o bu. Çocuğa üzüldüm şimdi haaa
Gübre dediğin hayvanın kendi pohu. Biz ilaç vermiyoruz artık sus
Komiksin ama o çocuğa üzüldüm. Senin gibi bir ananın eline düştüğü için 😱 ilaçsız gübresiz aşısız ot bitmez😁
Aynen abi biz en ilaçlı en hormonla en kötü sebzeyi ekiyoru ve yiyoruz sağ ol
Aklıma takıldı makarnayı hangi yağile yapıtırusn
Tereyağı.
Sana değil çocuğa üzüldüm
Hmm. İnek neler yiyor acaba. Devamlı terapi kullanmıyorsun. Doğal biz yapıyoruz deme. Popo doğal olmayan şeylerle doğal yaşamak bu olsa gerek
Sen kendine üzül zannediyorsun ki herkes sen gibi besleniyor o kadar metropollerde paketli gıdalara alışmışsınız ki ata tohumunu başkasından aldık zannediyorsunuz bi yerlerde kapitalizmin girip zehirleyemediği bedenler var bunun bu kadar ütopik gelmesinden dolayı kendine üzül bence
Ooo doğal anne komünist çıktı. Sen kendi kandırmaya devam et.
Sen kesin kocanıda bıktırmışsındır 😁
Ben kendim bu yaşıma kadar doğal beslenemedim zaten ama bizim zamanımızda her şey bu kadar bozuk muydu düşünmek lazım. Biz avmlere gitmedik ki hamburgerler yemedik mi yedik. Ama çocuğum daha küçük ve ben ketçap denilen ozellikle reyonlardaki içinde domates dahi olmayan sadece katki maddeleriyle elde edilmiş o şeyleri şimdiden tanısın istemiyorum dikkat ediyorum ben onu doğal beslemesem bile ben vermiyorsam başkasıda veremez anladın mı. İnekte doğal otluyor kasma sen.
Ya ne zama susacaksın artık.
Senin yaşın kaç ki, bizim zamanımız diyorsun
Haklısın canım senin sınırlarına saygı duyması gerekir
Bilerek yapılmış kesin
Kadın rahat eder bir daha bırakmazsın ohh miss
Ne olacak saçmalama 😂
Kendi yapsaydı o zaman bimden alınma dandik katkı malzemeli ürününü verene kadar
Bişey olmaz
Yoğurt mu tükendi. Bilerek yapıyor bilerek
Haklısın canım sen fazla iletişim halinde olmayın
Yaş kax
3 yaşında
Olmaz bilmiyor mu bunu
Ne olmuş abartma
wayy babo
Olsun algılanmıştır çocuk.
Ne saçmalıyon ya
Ben mi saçmalıyorum
Evet. Ne yav he bi insansın a. Ptal.
ne yaşıyon aq ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ketçapın içeriği berbat, orası net ama “kanını zehirledi” kısmı biraz abartı kaçmış canım 😅 Tek seferlik ketçapla bir şey olmaz, içini rahat tut 👶🏻💕 Ama kaynananın senin sınırlarını hiçe sayması ciddi mesele. Oturup sakin sakin “yeme düzeni benim alanım” diye konuşman daha yapıcı olur. Anneliğin altın kuralı: Sinirlen, derin nefes al, sonra yine sen kazan 😉