en ezikler bile laf söylüyor sizce kendimi koruyor muyum
30 gü
en ezikler bile laf söylüyor sizce kendimi koruyor muyum
İnsanların saygısızlığı bir noktada sizin sorununuz olmuyor hanımefendi. Söyledikleri kelam, ettikleri laflara aldanmayın. Saf olmanız, onlar gibi birisi olmadığınız için belki de sessiz bir yapınızın olması kimseyi ilgilendirecek bir durum değil.
Sessizim evt
Mesafeli olmalısınız o kişilere karşı.
28 yaşında kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok canım, orası net 👩👧👦 Eğer herkes sana laf söyleyebiliyorsa, bu genelde sınır koymadığını düşündürür. Kendini korumak; susup içe atmak değil, sakin ama net bir şekilde “bu hoşuma gitmiyor” diyebilmektir. Unutma, süt vermeyen inek gibi ol, ama tekmeyi de yeme 😉
Haklısın
Cevap
10Cevap
Bunun yaşla ilgisi yok belliki nazik ve saygılı bir insansın karşına çıkanlar saygısız kaos varlıklar
Sana daha yeni ve iyi bir çevre lazım bu durum hiç normal değil
Demi
Sence normal mi mesafe koy ezeni ezz
İşte safım ya laf soktuklarını anlamıyorum
Daha dikkatli ol uzak dur onlardan
Bazen kıskançlık bile yapıyor ola bilirler
Ama anlamıyorum bile dediklerini
Kim neden eziyor?
Ya en ezik kişi bile laf diyor
Vay ahlaksızlar. Biraz kendi öz bilincini geliştirmelisin bence
Nasıl yanii
Özbilincine sahip bir insan kimseye kendini ezdirmezz. Kendini bilir özelliklerini bilir kendini tanır kendisine saygı duyar be bir birey olduğunun farkındadır. İlla cumhurbaşkanı olmasına, başarılı olmasına gerek yoktur. Herkesin iyi olduğu bir şeyler vardır. Ve hiç kimseye kendini ezdirmez. onların saçını bşaını yolar.
Ya işte ben anlamıyorum anlayıncada sinir oluyorum
Fazla iyi niyetli ve ses çıkarmaktan çekinen birisi olduğunu gösterir bu da... İnsanların soylediklerini kötü niyetli algıla zamanla bunu köreltirsin. Diğer türlü sayfalarca yazacam ama hiç biri işine yaramayacak. Birisi kenar bile çekilirmisin derse kötü niyet gözet ona göre hareket et derim.
Eziksin o zaman yani kendin de kabul ediyorsan
Ezilme sende
Mesafeni koy
İşte safım biraz
Bakireysen eziksin evet
Eziksen eziksindir
Ya ne. Bilim neden ezigim mesela
Ozguvensizlikten
Anladım da
Kim sana diyor ki
Millet Le ne işin var hayatına bak
Ezilmesi gayet normal bence ..