Emzirmeden kaynaklı göğsümde yaralar, çatlaklar ve ağrılar oluyor. Buna sizler nasıl bir çözüm buldunuz, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü ağrıdan artık duramıyorum.
1 ay
Cevap
6Cevap
Sağlık ocağı ona uygun melhem yazar. Emzirmeye mani olmaz
Sağlık ocağı uzak olduğu için hemen gidemiyorum evde yani hemen dedim yapabileceğim bir şey varsa şu an ağrıyı alsa yeter bana
Bilemiyorum onu
Onun için krem vardı eşim kullanıyordu adına bakayım hemen dönerim olur mu
Olur size zahmet
He buldum lansinoh diye bir krem miş birde kuruluk için amme sütünü bir iko damla göğüs ucuna sürün oda ise yarıyor
Teşekkür ederim deneyeceğim
Rica ederim umarım faydası olur
Beğeni için teşekkürler iyileşme olursa haber verirseniz
Bebek yagi iyi gelmez mi?
Ama şimdi çocuk saatte bir emdiği için 2 saatte bir emdiği için bebek yağını falan temizlemekle uğraşamayız ki o çocuğun ağız tadını bozdular Bir de sağlıklı mı onu da düşünmek lazım
Gogus ucu pedleri oluyor silikon acaba ondan mi taksaniz bu sayede sutyene veya giydiginiz kiyafede daha az surtundukce az yara olur
Onları kullanıyorum ekstra göğüs gümüşlüğü de kullandımdı bebeğimi emzirmeden önce ama çok bir işe yaramadı yine de yara oluyor
O zaman gelen süt acaba gogus ucunuzfa kuruyor mu
Hiç bilmiyorum olabilir en iyisi doktora gitmek olucak galiba şu an gidemediğim için buraya sordum
Iyi etmissin arada eşinizde bebek yagiyls goguslerinize masaj yaparsa agriya oda iyi gelir
Ya bunu söylemeye utandım ama gerçekten ben masaj yapınca o kadar iyi gelmiyor ama eşim yapınca daha da bir rahatlıyorum bunun erkekten kaynaklı mı olduğunu anlamadım ama söylemeye de utandım yani gerçekten
Hayir hayir gayet normal cunku eşiniz dokundugunda siz sakinliyorsunuz ilgilenilmek sizede iyi geliyor o yüzden
Hatta sadece gogus ile ilgili degilde tum vucut masaj oneririm eşinizden rica edin yapsin vucuttaki tum agriniz gider
Geçmiş olsun ya annelik delilik resmen
Güzel bir şey annelik ama maalesef vucudun ayrı değişiyor doğumda ayrı çekiyorsun emzirirken ap ayrı bir acı çekiyorsun erkekler bize el üstünde taşımalı kesinlikle
Kremler vardı eczacı daha sağlıklı yardımcı olur
Kız arkadaşımda olmuştu
Dogru emzirmeyi öğrenmek:)
Ne alaka pezzzzoo
@Meliissa00 ulan s... tuk
Emzirmede cocuk meme ucunu tutarak yaparsa bu deformasyonlar oluşur dogru emzirme pozisyonu meme ucu degil dogru kavramdır
Senin gibi onun bunun cocuklarida anca burada şuursuzca kendini bir b... k sanıp cevap yazar
Şuurumu diplomayla ispatlamama değmezsin. Çok emzirdin heralde
@Meliissa00 s... git len diplomaymis beyinsiz
Kadin doktoru da cok doğurduğu için doğum yaptırıyor degil mi?
Olmayan beyninle kendini rezil etme bari spastik insan
Cok mu emzirdinmis bu nasil bir a.. tal insan profili boyle
Ay ne kadar terbiyesizsin ya
@Meliissa00 o... putlara hak ettiği deger verilir
Şerefsizin evladı ilk cevabına bak
Efendi gibi sor insan gibi ogren
Sen bir s.. tuk gibi davranırsan insanlarda sana oyle davranir
Şerefsiz evladıyım doğru
@Meliissa00 uzatma kendini rezil etme bari insan gibi bilgi verdik soytariligin lüzumu yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, o acıyı kalbimle hissediyorum 🤱🏻 İlk haftalarda ben de resmen dişlerimi sıka sıka emziriyordum. En iyi gelen şey, her emzirmeden sonra göğsünden bir damla sütü sağip uca sürmek ve kendi kendine kurumasını beklemek oldu. Üstüne de lanolin bazlı bir krem ve mümkünse bir süre göğsü açık bırakmak bayağı rahatlattı. Acı çekerek annelik olmaz, olsa da bizden gizlesinler 😂