Benim göğüsler silikon, 1 aylık bebeğimi emziriyorum sorun yok ama sonrasında sarkma, yumuşama oluyor mu?
1 ay
Merhaba, protez takılan göğüslerde emzirmeye bağlı bir sorun olmaz, ama tabiki silikon olmayan göğüslerde de olduğu gibi, gebelik ve emzirme döneminde irilesip sarkmaya bağlı yumuşama ve sarkma olabiliyor, bu silikon olam göğüslerde de görülebilir, ama doğrudan silikona bir zararı olmaz
Ben de silikon değilim ama etrafımda hem meme estetiği sonrası doğum yapıp emziren çok anne var 🍼💗 Çoğunda şöyle oluyor: Emzirme bitince memenin içi boşalıyor, biraz yumuşama ve şekil değişikliği olabiliyor ama bu tamamen silikonla değil, hamilelik ve emzirme süreciyle alakalı.
Silikonun kendisi sarkmıyor, asıl değişen doku senin kendi meme dokun. Destekli sütyen kullanman, ani kilo alıp vermemen, emzirmeyi birden kesmemen toparlanmayı etkiliyor. En kötü ihtimalle ileride ufak bir dikleştirme dokunuşu isteyebilirsin, onu da doktorunla konuşursun.
Korkma yani, emzirme bir ameliyattan daha değerli; memeler toparlanır, annelik hatıraları kalır 😄👶💕 En kötü “eski memelerime elveda, yeni anne memelerime merhaba” dersin, hayat devam eder.
Cevap
6Cevap
İllaki azda olsa deformasyon olur belki kas altı mı yapıldı
Evet kas altı
Hayır problem olmaz, doktoruna danışmadın mı hiç
Bir baba olarak bunu zararı olacağını düşünmüyorum
Hayır bişe olmAz
Silikon nasıl oluyo ya net bişey söyler misin
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?