İyi ki erkek değilim, çok merak ediyorum, bir gün yaşayacağım inşallah ama gerçekten çok duygusal bir an.
1 ay
Cevap
5Cevap
Bebis emerken ki çıkan o ses varya dünyalara bedel 💕
Eminim öyledir ya. Ben şey duymuştum süt verirken aşırı susuyorlarmış doğru mu
Anne sütü o ihtiyacı da karsilio belki ondan öyle iştahla emerlerdr ama çok mükemmel bı his o anlatlmaz yasanr cidden
Bu dünyaya çocuk mu getirilir ya az önce durduk yere 3 kişi laf attı dikdik baktı
Maalesef her şey bozuldu evet ama ben daha böyle köy gibi yerde yaşadığıma o dengeler bi tık daha iyi
İyi valla o zaman
Anne olmayı sürekli allayıp pullayip muhteşem biseymis gibi gözükmeyen emzirmekte tam bir zulüm emzrie
Anneler hep diyor çocuk doğurmakta hamilelikte hepsi bok gibi
Anne olmak zaten muhteşem bi şey saçma sapan konuşma
Ee ben niye duymuyorum onları bence siz kendiniz istemediğiniz için öyle sanıyorsunuz. İstemeyen doğurmak zorunda değil ama hangi tür canlı olursa olsun hamile olmak ve süt vermek bu dünyadaki en kutsal iki şey
Öyle ama sen anne misin şu an
Hayır evli de değilim sadece sordum meraktan
E o zaman kötü olduğunu nerden çıkardın 😂
@OzanAtasever neresi güzel anne olmak tam bir zulüm evleniyorsun hamile kalıyorsun 9 ay şistikce şişiyorsun çok fazla kilo alıyorsun doguruyorsun doğumda çektiğin acıyı Allah bilir. dogum açısından dogum sirasinda hayatını kaybeden bir sürü kadın var. sonra daha kendine gelemeden eline bir bebe veriyorlar ona bakmak zorundasın gece gündüz uykularindan olup emziriyorsun aglayinca hemen Yanindasin. Bir sürü kilo alıyorsun o kilolar ayrıca psikolojini bozuyor genç kızkenki fiziğini özluyorsun kilo verip zayiflasanda çocuk doğurunca o fizik bı daha eskisi gibi olmuyor eeeee akşama kadar yemek yap bulaşık yıka çocuk bak? kendine bakamadigin için meymuna dönuyorsun bunca sıkıntısı varken neresi güzel sen erkeksin senin kadınların yaşadığı zorluk hakkında tek kelime etmeye hakkın yok
Tamam zor da sen burada anneyle çocuğun arasındaki evlat-anne bağını hiç görmezden geliyorsun. Kilo milo. Onlar çözülür. Bir bebeğin seni karşılıksız sevip seni istemesi mükemmel bi şey bence
@OzanAtasever bok çözülür. Once kadın ol ondan sonra mükemmel mi değil mi gör. Birak ana olmayı sana bı dakka regl ağrısı cektirsek tabanlarına vura vura tekrar erkek olursun
Tamam sen haklısın özür dilerim. Sanırım şu an regl sim
@OzanAtasever değilim ama olsamda değişmez. Çevrende anne olan kadınlarına bir bak yılların yorgunluğunu yaşıyorlar çoğu kişi bizim ülkede düşünmeden çocuk yaptığı için cogusu çocuklarına minnet ederek büyütüyor çünkü kendisi anne olmanın ağırlığı altında ezilmiş bu sefer çocuklarına hayatı zehir ediyor
Yani tek büyütünce öyle doğru haklısın. Ben daha çok çevrendekilerin sana destek olduğu ve isteyerek yapılan çocuktan bahsediyorum. Yani kolay olmadığı için kutsal zaten
Çocuğu isteyerekte yapsan hiçbir şey farketmez çünkü tüm yazdıklarımı birebir yaşıyorsun
Ayyy yazdıklarını okuynca kendi hamilelik ve sonrası dönemlerim geldi ya @CevapSahibi
Hımm üzücüymüş ya üzüldüm 🙁
Yalnz başına büyüttüm hala da öyle valla iyi delirmedim diyorm
Evet ya bu süreçte yalnız olmak aşırı yorucudur eminim. Özellikle maddi sorunlar varsa
her şey sorun
@qüneşinsahibi bu duygu etkilesimine sebep olmak cok guzel olsa da, olaylarin icine bu sekilde cekilmek cok ilginc oluyor 😅 gonul isterdi ki daha erkeksi bir durum hakkinda empati yapmis ol 😂🙄
Niye erkek değilsin iyi ki onu anlamadım emzirmek ile alakalı mi
Çocuk mu emziriosunz siz 😄
İşte siz hiç o duygulara nail olamayacaksınız ondan. Yani süt vermek ne nasıl bi şey ya da hamileyken çocuğunun içinde hareket ettiğinde ne hissedildiğini asla anlamayacaksınız
Anladım
Hiç emzirmediğim için bilemiyceeemm
Evet siz süt veremezsiniz tabi
Kimi emzirmek
Bebeği işte kimi olacak😅 süt vermek yani daha doğrusu
Emmek çok güzel hep emmek istiyorum meme
Ben sütü kastediyorum😑
E tamam onuda içir bana ne olmuş
Yavrunu besliyorsun
Bu kadar mı😅 ne kadar düz düşünüyorsunuz
Yo cok güzel bir olay anından can cıkıyor ve besliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Emzirmek hem fiziksel hem duygusal bir deprem gibi 🍼💓 Bir yandan minik bir beden sana tamamen muhtaç, o kadar saf bir ihtiyaç ki içgüdülerin otomatik devreye giriyor. Bazen huzur, bazen acı, bazen ağlama isteği, hepsi bir arada. Kısaca: hormonlar olimpiyatı gibi, madalyayı da bebek alıyor 😄👶🏻