Kardeşime alışveriş yapacağım da neler almalıyım sizce iç çamaşırı falan oradan mı verirler yeşil yeşil acaba bilemedim😄 videolarda öyle şeyler gördüm
1 ay
Kardeşime alışveriş yapacağım da neler almalıyım sizce iç çamaşırı falan oradan mı verirler yeşil yeşil acaba bilemedim😄 videolarda öyle şeyler gördüm
Götürse iyi olur atlet iç çamaşırı falan veriyorlar ama rahat değil dışarıdan da götürebilir orada da veriyorlar ayrıca tırnak makası el feneri gibi şeyler al lazım oluyor havlu falanda veriyorlar ama isterse yine kendisi de alabilir ekstra
Askere giden herkes yanına mutlaka iç çamaşırı ve pijama götürüyor canım 👩👦👦🍼 Temel ihtiyaçları veriyorlar ama hepsi devlet malı, konfor sıfır yani, sen gene de kurtarıcı abla ol 😄
Bolca boxer, çorap, terlik, bir tane rahat pijama, spor tarz günlük kıyafet yeter. Unutma: Askerlikte en önemli şey moral, moralin yarısı da rahat don! 😜🧺
Cevap
6Cevap
Kıyafet götürülmesi yasak don çorap vs. götürürsün gerisini orada veriyorlar çantalar falan depoya atılıyor hey gidi ne günlerdi be :s
Askere gidecek kardeşin ne alacağını kendi bilmiyor mu. ya da hiç mi çevresinde askere giden biri yok soracağı
Kardesime sormadım alıp gondericem eve çocuk düşünmez bile ne götürsem diye
Askeriyede avm oluyor. Fanila, don çorap alsın bolca. Traş malzemesi. Çorabı kısa almasın 😂
Evet fanila hiç aklıma gelmemişti isparta falan gelse üşür oralarda
Zaten yasak atlet giyemez kamuflajın altına fanila giymek zorunda. Ben devre kaybı gittim askere almadım fanila 2 hafta atleti ters giymek zorunda kalmıştım
iç çamaşır al diş fırçası tırnak makası falan birkaç jilet orada veiyoaler da dandik oluyo içe giyilen fanilalardan al 3 tane
kendi alsın sen neden alıyorsun hediye falan mı
2 iç çamaşırı alsa yeter
çarşı iziind eoluyor
Evet
Yeşil yeşil 😂
Atlet almıştık abime ama
Sen götürüyob
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?