22 yaşımı bitiriyorum, nerde bebek görsem mutlu oluyorum ama onlar da bana bakıyor, anlıyorlar onları sevdiğimi. Kendi yaşıtlarıma baktığımda bu kadar yoğun bir duygu görmüyorum hiçbirinde, normal mi bu veya neden olabilir?
1 ay
22 yaşımı bitiriyorum, nerde bebek görsem mutlu oluyorum ama onlar da bana bakıyor, anlıyorlar onları sevdiğimi. Kendi yaşıtlarıma baktığımda bu kadar yoğun bir duygu görmüyorum hiçbirinde, normal mi bu veya neden olabilir?
Aslında bebekler sevilir çünkü çok küçük yaştalar. Aslında yaşıtlarımızın ilgisini çekmiyor anne ve baba olmak. Çünkü doğum oranları düşüyor böyle gidişle 2084 yılında insan nüfusu dünyada azalmaya başlayacak.
Zaten bir bebeği büyütmek altını bezlemek bile çile.
Gayet normal, hatta çok tatlı bir durum bu 🍼💗 Anne tarafın erken uyanmış olabilir. Bazı insanlar çocuklara karşı daha duyarlı, daha şefkatli oluyor. Bu da içgüdüsel bir şey, öğrenilmiş değil. İlla hemen anne olmalısın anlamına da gelmiyor, içindeki sevgi kendine yer arıyor sadece. Unutma, bazı kalpler “bebek kokusuna” ayarlı doğar 😄👶🏻💕
Cevap
4Cevap
Seninde çocuğun olunca bu duyguyu yaşarsın gadası
bebekleri ben de çok tatlı buluyorum ama anne falan olmak istemem bu yaşta 😅 içimde öyle bir duygu yok
Illa annelik acisindan demiyim ama onlari gorunce cok seviniyorum
Sanirim bu duygum articak ama
Normal ve erken karar vermeyelim
Erdoğan 3 çocuk yapana maaş dağıtacakmış bul birini yap çıcuk istiyorsun
İnşallah kendi çocuğunu doğurmak nasip olur.
Neden anormal olsunki ne iyi helal olsun
Ama hicbir arkadasimda bunu gormedim onlari gorunce asiri mutlu oluyorum mutlaka el sallarim gulumserim
İnsanların çoğuna neden benzeyesinki hayat senin kurallar senin hemde bebeklerle çocuklarla anlaşmak onları sevmek gerçekten iyi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?