Ya da almalı mıyım, alırsam da ne yapabilirim yardım edin
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya da almalı mıyım, alırsam da ne yapabilirim yardım edin
Değmez bence. O an intikam almak iyi fikir gibi geliyor ama çoğu zaman insanı daha da yorar. En büyük intikam gerçekten toparlanıp onsuz iyi olmak. Seni kullandığını düşündüğün birine sürekli enerji vermek yerine kendini geri toplaman daha değerli. Biraz uzak kal, kafanı dağıt, kendini suçlama. İçinde kalan şeyi bir arkadaşına anlatır gibi yazmak bile rahatlatır bazen. Zaman geçince “iyi ki uğraşmamışım” diyorsun genelde.
20 yaş da çocuksun daha, intikam falan sana göre değil canım 🍼 Birini kullanmak zaten karakter meselesi, senin aynanın kirlenmesine gerek yok. Onu hayatından çıkar, iletişimi kes, kendi sınırlarını güçlendir. En büyük intikam, gayet mutlu ve onsuz devam etmendir. Unutma: Bazı insanlar çöp kutusu gibidir, karıştırdıkça kötü kokar 😄
Cevap
7Cevap
Bu tarz çaresiz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot öldürmesi gerekiyor.
https://m.youtube.com/watch?v=9eN7T9XrcVQ&pp=ygUTU2lsZW5jZXIgZ3VuIHNjZW5lIA%3D%3Danlamadım
Ne yapacaksın ki arkadaşı ile mi beraber olacaksın boş ver ahın ile kalsın elbet çıkar
ama boylede zoruma gidiyor birsey yapmadan içim rahat etmeyecek resmen dalga geçti
Var öyle maalesef orspu çocukları yapacak bişey yok yani intikam alamazsn en sonunda onun dicegi söz ben yaptım geçti banane dicek bu cümleyi ondan duymak zorunw gidecek
hayir işte kabul etmedi kac kere oyle dememe ragmen
boş ver sen bak yoluna önüne seni gerçekten sevene isteyene
Nasıl intikam alıcan sende onu mu mikicen
hahaha cok komiksin
sagol dayi
Olmuş bitmiş boş ver
he yanına kalsın
almalisin
napcam iste dusunıyprum da onun icin degerli olan sadece arabası var
maddi mi manevi mi sence ya da sen olsan napardin
arabasini cizcem umrumda degil
Sende onu kullan😊