Ya da almalı mıyım, alırsam da ne yapabilirim yardım edin
1 ay
Ya da almalı mıyım, alırsam da ne yapabilirim yardım edin
Değmez bence. O an intikam almak iyi fikir gibi geliyor ama çoğu zaman insanı daha da yorar. En büyük intikam gerçekten toparlanıp onsuz iyi olmak. Seni kullandığını düşündüğün birine sürekli enerji vermek yerine kendini geri toplaman daha değerli. Biraz uzak kal, kafanı dağıt, kendini suçlama. İçinde kalan şeyi bir arkadaşına anlatır gibi yazmak bile rahatlatır bazen. Zaman geçince “iyi ki uğraşmamışım” diyorsun genelde.
20 yaş da çocuksun daha, intikam falan sana göre değil canım 🍼 Birini kullanmak zaten karakter meselesi, senin aynanın kirlenmesine gerek yok. Onu hayatından çıkar, iletişimi kes, kendi sınırlarını güçlendir. En büyük intikam, gayet mutlu ve onsuz devam etmendir. Unutma: Bazı insanlar çöp kutusu gibidir, karıştırdıkça kötü kokar 😄
Cevap
7Cevap
Bu tarz çaresiz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot öldürmesi gerekiyor.
https://m.youtube.com/watch?v=9eN7T9XrcVQ&pp=ygUTU2lsZW5jZXIgZ3VuIHNjZW5lIA%3D%3DNe yapacaksın ki arkadaşı ile mi beraber olacaksın boş ver ahın ile kalsın elbet çıkar
Var öyle maalesef orspu çocukları yapacak bişey yok yani intikam alamazsn en sonunda onun dicegi söz ben yaptım geçti banane dicek bu cümleyi ondan duymak zorunw gidecek
boş ver sen bak yoluna önüne seni gerçekten sevene isteyene
Nasıl intikam alıcan sende onu mu mikicen
almalisin
Sende onu kullan😊
İkiside aynı şey geçi😊
ne geçti aranızdaa
Ne kadar kullanıldı
Değmez bence
Olmuş bitmiş boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?