2 kızın var neyine yetmiyor diyorum anlamıyorum, hep başımın etini yiyor, onu kibar dille nasıl uyarabilirim ne tavsiye edersiniz?
1 ay
2 kızın var neyine yetmiyor diyorum anlamıyorum, hep başımın etini yiyor, onu kibar dille nasıl uyarabilirim ne tavsiye edersiniz?
Bunu “kibar dille uyarma”dan çok, net bir sınır koyma meselesi olarak düşünmek daha doğru. Çünkü çocuk cinsiyeti kimsenin kontrol edebileceği bir şey değil ve seni bu konuda zorlaması sağlıklı değil.
Sakin bir zamanda şunu açıkça söylemen işe yarar: “Çocuklarımızın cinsiyetiyle ilgili baskı hissettiğimde kendimi kötü hissediyorum, bu konu benim kontrolümde değil ve bunu konuşma şeklimiz beni yoruyor.” Suçlamadan ama net.
Eğer devam ederse mesele artık iletişim değil, beklenti baskısı olur. O noktada gerekirse çift olarak destek almak da iyi gelebilir.
Ne oğul ne kız. Hiç çocuk yapmamak daha mantıklıdır. Çünkü bu dünya'nın pek bir hayrını görmedik. Bize bu dünyaya gelir misin kalır mısın demediler.
En iyi evlilik çocuksuz evliliktir.
Eşin belli ki “oğlan” kafasına fazla kaptırmış kendini ama bu iş siparişle olmuyor ki 🍼 Ona sakin bir anda “Bu baskı beni kırıyor, çocuk cinsiyeti seçilecek bir şey değil, önemli olan sağlığı ve aile huzurumuz” de. Kendini suçlu hissetmemelisin. Unutma, çocuk seçilmiyor, sadece çok seviliyor 😄
Cevap
9Cevap
Burdaki insanları cidden boş ver
2 tane Gül gibi kızı var belki eski kafalidir onun aklina gir erkegi neden istiyorsa kızı da o niyetle kabullendir
Sakın yanlis anlaşılmasin cocuk cinsiyeti ayirt etmem
Kzilar daha tatli tabiki ee oglanda ayrı bir boyut
Tekrar doğurmak istemiyorum demek neyine yetmiyor arkadaşın.
3 yolda biraz dişini sık kurtul baskıdan oda kız olursa dogurur Ken baglat
Bu işler kısmet. Allah'tan gelen bir şey. Senin yapabileceğin ne var ki?
Ayrılır bile. Erkek çocuk önemli. Yapmayacaksan oyalama adamı. 2 zayıflık vermişsin zaten.
pozisyon araştır. erkek çocuk için önerilen pozisyonda içine..
Erkeği bulayım diye 7 kızı olan dayım var benim 😂
3. erkek olacağı garanti miymiş?
İki tokat çek kendine gelsin
Stresi azalt olur de
malı mülkü bırakacak işte
Yap gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?