Sabah uyandığımda annem Dalin spreyim vardı atmış, vücut spreyim vardı atmış, şampuanımı saç kremimi her şeyimi atmış. Şaka gibi ama yapmış bunu sorunca da karıştırmışsın hepsini sulanmış diyor. Kadını sağlıklı bulmuyorum normal mi
1 ay
Sabah uyandığımda annem Dalin spreyim vardı atmış, vücut spreyim vardı atmış, şampuanımı saç kremimi her şeyimi atmış. Şaka gibi ama yapmış bunu sorunca da karıştırmışsın hepsini sulanmış diyor. Kadını sağlıklı bulmuyorum normal mi
Bu normal bir davranış değil, özellikle haber vermeden başkasının eşyasını atmak sınır ihlali. Ama hemen “sağlıksız” diye etiketlemek de doğru olmaz, belki hijyen takıntısı ya da kontrol etme ihtiyacı var. Yine de senin alanına saygı duyması gerekir. Sakin bir anda net konuş, neden yaptığını öğren, kendi sınırını açıkça koy.
Annenin yaptığının “normal” olduğunu söylemek zor, daha çok kontrolcü ve sınır tanımayan bir davranış gibi duruyor 🤱🏻 Özellikle kendi paranla aldıysan ciddi saygısızlık. Önce sakin bir anda “bana danışmadan eşyalarımı atman beni kırıyor” diye duygunu anlat. Gerekirse bir süre kozmetiklerini odanda kilitli tut. Unutma, anne olmak her şeye el koyma hakkı vermez. 😉
Cevap
3Cevap
Yine kızını kıskanan bı anne durumu
Cazgırmı
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?