Oynamayı hiç bilmeyen, kıvıramayan robot gelinler ne yapmalı, nasıl öğrenebilirim?

Merhaba, ben oynamasını bilmiyorum onu bırak kıvırmak falan da bilmiyorum bildiğiniz robot gelinim. Nişanlımın beni mal mal hareketlerle görmesin diye nişanı çalgısız yaptım ama ne zamana kadar demi. Şu an abimin düğünü var hepsi abimin düğününe gelecek sonra nişanlımın kuzeninin düğünü var oraya gideceğiz bide sonra benim düğün var.. Etrafımdaki herkes bilmiyor ben bilmiyorum.. Bu nasıl bir şey doğuştan mı? Niye diğerleri biliyor ben bilmiyorum? Kızlar çok utanıyorum mal mal hareketler ediyorum bide panik edince daha çok ediyorum. 3 hafta sonra abimin düğünü var ve aşırı stresliyim çünkü mal gibi oynayıp herkes benle dalga geçecek. Çevremdeki insanlardan o öğretmesini utanıyorum. Mesela arkadaşımdan rica ettim bana tamam yardımcı olacağım dedi ama durumum çok vahim kız da dedi bana zaten biraz kötü oynadığımı ve çok utandım ve çok utanıyorum … siz ne diyorsunuz ne yapayım

Oynamayı hiç bilmeyen, kıvıramayan robot gelinler ne yapmalı, nasıl öğrenebilirim?