Bekar birisinin kürtaj olabilmesi için kendi rızası gerekli mi süreç nasıl işliyor, sisteme düşer mi?
1 ay
10 haftayı geçen gebelikler yasal değil, 10 haftadan önce aldırman gerekir , sisteme mutlaka düşer 18 yaş altında ailenin rızasını alınir , evliyse kocanın rizasi , 18 yaş üstü ve evli değilsen kendi rızan yeterlidir
Bekâr olman hiç fark etmiyor, yetişkinsen kendi rızan yeterli ❤️ 10 haftaya kadar yasal kürtaj yapılabiliyor. Devlet hastanesinde yaptırırsan elbette sisteme işleniyor, özelde de kayıt var ama daha sınırlı erişimli. Detayları mutlaka doktora sor. Unutma, kulaktan dolma değil, doktordan duyma bilgi makbuldür 🤰😄
Cevap
12Cevap
Özelde yaptırırsan devlette de yaptırsan e-nabızını düşüyor yetişkin olman yeterli kimliği ile beraber gidip ödemeni yapıp olabilirsin
Merhaba, kendi rızası yeterli, sisteme düşer, ama kimse göremez ondan başka
18 yaş üstü ise kendi rızasıyla 10 haftaya kadar yapılıyor. 18 yaş altı ise ebeveyn izni gerekiyor. Evli ise eş izni ile yapılıyor. Sisteme de düşüyor...
Özelde yaptırmak daha mantıklı o zaman
Özelde de işleniyor diye biliyorum... emin olmamakla birlikte..
Kürtaj yasak değil mi? ben mi yanlış biliyorum
Tam bilmiyorum ama sisteme evet isleniyir fakat sen bilimesin istiyorsan doktorunla konusuyorsun onlar kisitliyor diye biliyorum her hastane ya da her doktor goremiyor
Özel klinikte ya da tıp merkezinde yapılır evet senin istemen yeterli
Sisteme düşmezler istemedikten sonra sen
Devlet hastanesi işler kendi rızası olması yeter ama özel olursa saklı kalır
sanırım yeterli degil
Neden
İnşallah herkes öğrenir de rezil olursun. Pis yaratık
Sakın ol kendim için sormadım bir yakınım için sordum.
Onun da hahaha o zaman
Bekar olduğu için yeter heralde
Devlete gitme..
Yeterli evet hastaneye gidersen işler evet
Ozelde çözüyorlar genelde galiba
Her doktor yapmaz
Hapı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?