Bir kadının doğurganlığının yüksek olduğunun belirtileri var mıdır? Bir erkek bana kalçaların geniş, senin doğurganlığın yüksektir demişti. Böyle bir şey var mıdır sizce
1 ay
Bir kadının doğurganlığının yüksek olduğunun belirtileri var mıdır? Bir erkek bana kalçaların geniş, senin doğurganlığın yüksektir demişti. Böyle bir şey var mıdır sizce
Bilimsel olarak pek öyle bir şey yok sanırım ama sağlıklı uzun saçlar, geniş kalça, sağlıklı ten vs gibi birçok şey erkekte doğurganlığı çağrıştırıyor. Bu tarz şeylerin daha çok tercih edilmesinin sebebi de bu aslında
Kadında doğurganlığı gösteren tek bir fiziksel belirti yok canım, keşke olsa da göz kararı anlasak 🙈🤰 Kalça genişliği eskiden “doğurganlık sembolü” gibi görülüyordu ama modern tıpta böyle net bir bağlantı yok. Asıl önemli olan yumurtlama düzeni, hormon dengesi, genel sağlık durumu. Kalça geniş diye ekstra doğurgan olunmuyor yani 😉 Unutma: Anneliğe giden yol kalçadan değil, kadın doğum uzmanından geçer 😄👩👧👦💕
Cevap
10Cevap
Rahim üstü ayva göbeği
Kalın üst bacak ve iri bir popo kadında doğurganlığı yüksek gösteren unsurlardır
Evet var. Kalça genişliği ayak bilekleri kalın olan. İri göğüsler bunlar fiziksel olrak belli eden faktörler
İlkel içgüdülerimiz böyle söylüyor evet geniş kalça doğurganlığı simgeliyor kadında
Balık etli kadınlar daha doğurgan gibi geliyor bana
Kalça geniş meme Büyük olmalı
Göze hitap ediyor
Ne alaka ya
Ne alakasi var
Alakası yok bence
İyi atmış
Düzenli adet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?