Ben bu çocuğu yakalayınca ne yapayım birde size danışayım
1 ay
Kız kardeşine ders ver kendisinden büyük çocuklar ile sevgili olmasın 17 yaşında ki çocukların akılları de pek yerinde değil ergen aklı kardeşin büyüyünce zaten sevgili yapar
Sanane istedigiyle olur bu onun hayatı bide aralarında 3 yaş var sen kendi işine bak hirto eminim burada kadınlara cukunu atıp neler yapiyorsundur bedenide hayatida onun isterse kendisiyle kucuk olanla olur isterse olgun bu kimseye ilgilendirmez inşallah reşit olur olmaz sizin gibi hirtlardan kurtulur kendi hayatini kurar kimse kimsenin tapulu malı değildir
Önce sakin kal bence 🐣 14 yaş hâlâ çocukluk sınırında, o yüzden mesele “kavga” değil, güven ve sınır meselesi. Çocuğu yakalayınca tehdit etme, bağırma; önce kardeşinle konuş, ne hissediyor, neler yaşıyor anlamaya çalış. Gerekirse ailene aç, tek başına yüklenme. Unutma, ergenlikte yumruk değil, doğru cümle kazanır. 💁♀️👩👧👦
Cevap
2Cevap
Çocuğa şiddetle yaklaşma ama git bi uyar. 24 ve 27 yaş arasındaki 3 yaş ile, 14 ve 17 yaş arasındaki 3 yaş arasında dağlar var.
Tut yakasında gel seni polise götüreceğim çocuk taciz ediyor sun de direnir biraz sürükle. popona tekmeyi koy bı daha karşıma çıkma polise veririm de
Öyle olmaz çekiçen tenhaya ağız Burun sonra birakcan
Kız kardesıne dikatli olmasını soyle sdc vısı yapmana gerek yok bu devırde normal
Arkadaşın kalçasına takayım da bir daha oturamasin
Küçük çocukların kendinden yaşça büyük kişilerle sevgili olmasını asla doğru bulmuyorum. Ha reşit olur, büyür o zaman olabilir ama 14 yaş çok küçük..
Ben olsam anasını kerim
Bana yolla
Sen napcan
Ağız burun mu gireyim yoksa baldına taksam mi
Kardesindede hata var
Bulduğu lavukta parlak mont tas kafa
Öyle erkekler cekici bşraz ua kekxldkc
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?