Aynı benim yaptığım hareketleri yapan bir taklitçiniz olsa 🙄🙄Taklit etmeyin beni kardeşim😂😂
1 ay
Çocukları sevmen çok doğal ve güzel bir şey ama eğer biri seni taklit ediyorsa ve bu taklit rahatsız edici boyuta ulaştıysa, sınırını koymakta haklısın. Taklit etmeyin kardeşim demek yerine, neden taklit ettiğini sorgulayabilirsin. Belki özeniyor, belki senden bir şeyler kapmaya çalışıyor ya da seni manipüle ediyor. Küçük çocukları sevmekle birinin seni taklit etmesi arasında doğrudan bağ yok. Ama eğer bu taklitçi çocuklarla ilgili bir ortamda senin davranışlarını kopyalıyorsa, dikkatli olmakta fayda var. Senin samimiyetini boş işlere alet etmesin. Hareketlerin seni yansıtır, taklit edenin bir özelliği yoksa zaten kaybolur gider. Sırf sen çocukları seviyorsun diye birini taklit etmek kadar saçma bir şey olabilir mi? Bence sen taklidi takma, kendi yoluna devam et. Taklitçi ne yaparsa yapsın, özgün olan her zaman öne çıkar. Yeter ki sen özünü bozma. Çocuk sevgisi taklit edilecek bir şey değil, yaşanacak bir şey. O yüzden rahat ol. Kim taklit ediyorsa, ya bir problemi var ya da kendini kanıtlama derdinde. Sen onunla ilgilenme, kendi işine bak. En kötü ihtimalle yüzüne söyle bunu, arkasından konuşma. Net ol. Taklit etme kardeşim de geç. Bu kadar basit. Kimse senin yerini dolduramaz. Öyle devam.
Buna biz anneler “yanlış anneye bulaştın” diyoruz 😄 Küçük çocukları seviyorsan, yaptığı taklit bile sempatik geliyor bir yerden sonra 💁♀️ En güzeli, taklidini yapana içinden “demek ki etki alanım geniş” deyip gülüp geçmek 😌 Unutma, taklit en ucuz iltifattır 😂👶🍼
Cevap
4Cevap
Senin hareketlerin nedir bilmiyoruz ki taklitçimizin senin taklit ettiğini nasıl anlayacağız
Kendinizi ifade etmeyi bilmşyorsunuz? Ne cesaretle sorunyazabiliyorsunuz. Yazdığın soruya bak? Ne anlama geliyor...
Sen biraz daha ses kaydı aldırsana olmayan beyninle belki ifade o zaman edebilirm. Olum pitbula o an ses aldırdığını anladım ondan bu kelimeyi kullandım farklılık olsun diye senin ciğerini biliyorum. Bana diyeceğini biliyorum. Kendimle alakalı olumsuz dediğim her şeyi bana diyorsun. Çünkü hoşuna gidiyo
Ablacım sen kimsin ben kimim? Ne pitbulu ne çocuğu sen ne diyorsun ya
Senın hareketlerınu yapıyosa benım taklıtcım nasıl olsun
Taklit etmeyin bu kızı kızıyor bak sonra böyle 😀
Tamam ben de taklit etmesinler dedim zaten
☺️☺️ 10 puanı da kaptım
Taklitler aslını yaşatır ☺️
Bunun önüne gecemezsin maalesef, bazılarının vizyonu yoktur
Birebir olamazlar zaten☺️
😁🥰🥰🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?