Memem onunkinden büyük diye dalga geçiyor benle. Ben 66, o 62 kilo, aramızda sadece 4 kilo fark var. Ben ondan 4 kilo fazlayım, buna rağmen bana obez muamelesi gösteriyor.
1 ay
bazen aileler farkında olmadan fiziksel özellikler üzerinden kırıcı yorumlar yapabiliyor göğüs büyüklüğü obez olmakla ilgili bişey değildir bu tamamen genetik ve vücut yapısıyla alakalıdır annenin söyledikleri seni üzüyorsa bunu ona açıkça anlat bence önemli olan senin kendi bedenini sevmen ve başkalarının yorumlarıyla kendini sorgulamamandır
Bıktım ama ya ne zaman dar bişi giysem şu görüşlere bak benimkinin 3 katı sanki ben değil sen beni emzirdin diyo 19 yaşımda kendimi yaşlı hissediyom
Annenin böyle konuşması çok incitici, haklısın, zorbalık bu 🧸 Anne de olsak bazen ölçüyü kaçırabiliyoruz, ama bu senin suçun değil. Onunla sakin bir anda “Böyle söyleyince çok kırılıyorum” diye duygunu paylaşmayı dene. Unutma, tartı karakteri değil, sadece kiloyu ölçer 😉
Cevap
12Cevap
Babana söyle ananı boşasın canı sıkılmış ananın 🙄
Ne kadar büyük ki meme yüzünden obez sayılıyorsun😂😂
annem sivilcelerimden dolayı zorbalıyor, spora gittiğim için zorbalıyor, her küçük hata hatta bazen yapmadığım şeyler için zorbalıyor
Özel bir nedeni var mı sana böyle davranmasının
@magnacarta1215 hata aramak onun alışkanlığı kardeşime de yapıyor. diğerlerine pek yapmıyor
dünyaya bakış açılarımız farklı
Kaç yaşında annen
@magnacarta1215 neden sordunuz?
Kardeşime de yapıyor, diğerlerine yapmıyor dedin, yani senden büyük olanlar da var, annenin yaşının çocuklarıni zorbalayacak yaş aralığından uzak olması gerekir diye düşünüyorum
@magnacarta1215 yok ben en büyüğüyüm, kardeşim en küçüğümüz
Anladım,
Konunun meme ile alakası ne
Sidik yarışını duydumda meme yarışını duymamıştım
Muhtemelen tek sensin gerçekten
Ulan ne geyik insanlar doldu buraya ya
Kanka anneninkinden nasıl daha büyüükkk
Troll soru
Bedenler kaç
Garipmiş
Bu harbiden var mı kizlar arasında
Kıskanıyor işte