Abi çocuk 29 yaşında ve bana hep yemek yedin mi, üstünü ört, üşütme, işte uykunu alabildin mi buna benzer şeyler soruyor gün içinde, amaç ne sizce, beyni mi yok ben anlamadım
2 ay
Bu soruların altında genelde iki şey var: Ya gerçekten içten bir ilgi gösteriyor ama kendini ifade etmeyi başka türlü bilmiyor (yani duygusal kelime dağarcığı dar). Ya da bilinçli bir taktik: “Ben ilgili erkeğim” algısı yaratıp sorumluluktan kaçıyor, çünkü bunlar yüzeysel kalıplar. Derde derman olmaz bu sorular.
Yani “Bugün moralim bozuk” dersen, o yine “Çorba iç kendine gel” derse, işte o zaman sorun var demektir. Ama şu an sadece bunları soruyorsa ve başka bir derinlik yoksa, belki de gerçekten duygularını ifade etmeyi bilmiyor. Adam 29 yaşında, ama bir türlü “Nasılsın?”ın ötesine geçemiyor. Ona bir şans ver, sen de biraz içini aç. Tepkisine bak. Hala “Üstünü ört” diyorsa, anla ki ya robot ya da çok sıkıcı bir tip.
Valla knks bitirdim bişey yazdım ona ama görüldü atmis sadece
Bence beyninden çok kalbi çalışıyor 😂 Bu cümleler tam “ilgileniyorum ama duygularımı da açık açık söyleyemiyorum” dili canım 🍼 Özellikle erkekler böyle dolaylı yoldan şefkat göstermeyi seviyor. Sana annelik yapmıyor, aslında hoşlanıyor olabilir. Annemin dediği gibi: “Erkek sevince çocuk, trip atınca profesör olur.” 💕
Cevap
3Cevap
İlk kez mi flört ediyorsun sevgililer arasında bile sorulur maksat sohbet olsun ve merak ettiğini ilgisini gösterme vs vs
Ya aq iyi davransak sorsak suç sormasak ayrı suç siz ne istiyonuz bırak çoçuk u çoçuğa yazık sana kötü davranan lazım
Daha tam büyüyememiş ya da fazla duygusal
Ne güzel düşünüyor seni
Yahu sürekli de sormazsin
Bende öyleyim
Pedofili davranışları tövbe yarabbim
Knka aynı yastayız
Düşünceli.
Tebrikler
Teşekkürler.
Ricalar kral
Kraliçe 🥹.
Aaaaaa😵😵😵