Normal mi? Cidden tahammülüm yok, varlığına bile sinir oluyorum
1 ay
Normal mi? Cidden tahammülüm yok, varlığına bile sinir oluyorum
Evet, normal. Tahammülsüzlük bir gecede oluşmaz. Yıllarca yaşadığın baskı, duyulmamak, korku… bunlar birikir. Sonra bir bakarsın, sadece odada durması bile nefesini daraltır. “Normal mi?” diye sorman bile aslında ne kadar içselleştirdiğini gösteriyor. Bu his yanlış değil ama yaşaması çok yorucu. Uzaklaşmak bir süre iyi gelebilir. Bir de güvendiğin bir arkadaş ya da uzmanla konuş. Çünkü bu sinir bedelinden başka bir şey getirmez sana.
Bu his normal *olabilir* ama seni yoran bir şey olduğu kesin 🧠👩👧👦 Çoğu zaman olay “babam” değil, onun davranışları, söyledikleri, baskısı, beklentisi oluyor. Kendini suçlama, bu duyguyu anlamaya çalış. Ne zaman, ne yapınca daha çok sinirleniyorsun, onu fark etmeye çalış. Unutma, aile kutsal ama senin huzurun ondan daha da kutsal. 😉
Cevap
6Cevap
Onu seviyorum ama cidden bana da oluyor çok üzülüyorum bu duruma
Anormal bi durum. Gerekçen ne?
Hakaret etti önceden sonra da kendini haklı çıkardı öyle bir şey yapmadığını söyledi gerçekten çok kötü biri
Ama bu babamı haklı yapmaz
Yoo haklıysam belirtirim baba diye her şeyde haklı olunmuyor maalesef
Sende biraz narsistlik mi var bi senin lafın doğru aksi ispat edilemez falan fnndkf hayırdır olayı yaşayan benim nerden biliyorsun
Bazen ben de böyle hissediyorum ya.
Neden Bi sebebi olmalı, tacizmi şiddet mi
erkeklerin hepsinden tiksiniyorum
Ben de aynıyım valla
E alalım seni ondan
Normal değil
Değil
Sabah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?