40 haftalık hamileyim doktor sancım gelmezse suni sancı ile doğum gerçekleştireceğini söyledi ancak korkuyorum normal doğumdan da daha kötü gibi geliyor bilmiyorum nasıl olur
1 ay
40 haftalık hamileyim doktor sancım gelmezse suni sancı ile doğum gerçekleştireceğini söyledi ancak korkuyorum normal doğumdan da daha kötü gibi geliyor bilmiyorum nasıl olur
Evet, Suni sancıda, damar yoluyla verilen oksitosin hormonu nedeniyle kasılmalar birbiri ardına gelir ve dinlenme süresi daha kısadır. Bu durum ağrının daha yoğun algılanmasına neden olabilir.
Allah yardımcın olsun inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, suni sancı normal doğum ağrısından biraz dahs şiddetli diye biliyorum bebeğin gelmesini sağlamak için git gide sancı şiddetlenecek bebiş gelene kadar bol bol dua et sakın korkma gelip gecici bebişini düşün her şey güzel olacak inşallah.
🤣🤣🤣
@hayatındışında?
Çok saçma sın mk
@hayatındışında senin kadar olamam ama küçük şeytan ;)
Orası kesin zaten
Suni sancı, doğal sancıya göre daha hızlı ve yoğun geliyor, o yüzden evet, daha yorucu ve acılı olabiliyor canım 🍼 Ama herkesin eşiği farklı, kimisi “dayanılırdı” diyor, kimisi epiduralle çok rahat atlatıyor. En önemlisi nefes egzersizi, yanında güveneceğin biri ve iyi bir doktor. Unutma: Kadın doğururken susar, ama sonra o doğumu anlata anlata bitiremez. 😄
Cevap
5Cevap
Normal doğumu hızlıca başlatma yoludur. Oldukça güvenlidir. Korkmanıza gerek yok.
Korku strese ve işleri zorlaştırmaya sebep olur. Kolaylıklar dilerim 🙏
Doğal sancı ile benzer olur ama hafif daha yüksek hissedilebilir. Vücudun ürettiği gibi de olmaz tabii.
Suni sancı çok kötü biraz yürüyüş yap belki doğum sancin suyun gelir
Cenabı Allah hayırlı kurtulmayı nasip eylesin inşaallah
Doğumu başlatan hareketler var ondan yap olmadı
ne kadar kaldı
Çevremden hep çok acılı olduğunı duydum
Dursun içerde ya vakti gelince çıkar
Esim oldu ekle anlatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?