Son duyulan bilgiye göre (paylaşılmadı hâlâ) 1,36 2025 için diyorlar. Bu civarlardadır büyük ihtimalle. Sizce 0.5 falan olacak gibi değil mi bu hızla? Çok hızlı düşüyor sanki 🤨
1 ay
Cevap
4Cevap
Düşmeli zaten, bu ekonomide çocuk yapanın aklından şüphe ederim anca cahillikle aciklanabilir
Bir sürü zengin insan da var.
Zengin insanlarin çoğu cahil değildir, üremek için yasamazlar
ne zaman turkiye ekonomisi ve adalet sistemi duzelir o zaman artmaya baslar
Sen bir geri takip at bu veriye katkı payı vericem maksat ülke vatan bölünmesin 🤣🤣 yazına katılıyorum ama sosyal çürüme var sadece ekonomik sorunu adalet yarğı eğitim sorunları değil bunların payı çok büyük ülkede kadın sorunu var büyük ciddi ilişki kurabilceğin pek kadın yok geneli takılmalık küme grubu bunlar da erkeklerin ilğisini çekmez düzelmesi için 10 milyon slaw dişisi ülkeye enjekte edilmesi lazım 🤣 görüyorsun hepsinin sanal da burnu bir karış havada ama realde ne veriğim abime modu tek takip ettiğim üyeyi rehin alma çabalarım 🙄 aslan burcu. Kronik sorunları 🤭
Verilere göre Türkiye de 20 30 yaş evlen vasfı yok şu an ülkede evlenme yaşı 35 40 çıkmış kırsalda 1.6 1.4 doğum oranı şehirlerde 0.9 0
8 geçen sene 500 bin kişi evlenmiş 380 bin boşanmış etraf da bekar dan çok evli boşanmış vasıfsız küme var erkekleri çoğu sevgili yapıyor o kadar sadece oda takılmak için ilersi yok zaten evlnme vasfı yok kadını da patates ediyor ülke kızı ise bu modeller ile takılıyor sonra günün sonun da neden erkekler benle ciddi düşünmüyor erkek kalmadı hikayeleri görürsün zaten piskolojileri bozuk olur ata erkil toplum olduğumuz için erkeklerin çoğu da kabul etmez düzgün temiz kadın ister 🤣 her sevgili ile yatan kadının acı sonu ve boşanma davaların da en büyük boşanma sebebi erkeğin kadının ifşalarının çıkması ve geçmiş ilişkileri vs vs şu an ülke düzgün ilişkisi olan insan yok neredeyse ne erkeği güven veriyor ne kadını buna sebep ülkede yabancı evlilikler artmış benim Rus sevgilim vardı eski den bir o kızın hareketlerine bakıyorum ilişki kafasına birde ülke kadının bak dağlar kadar fark var foruma 28 35 yaş küme kızı var koca arıyan ama kimse ciddi düşünmüyor evlenmiyor kadının ilişkilerin den vs sosyal çürüme toplumu yozlaştırır nufus yok eder sayğı bitirir ilişkileri de yalnız bir toplum oluşur çok uzun konu ülkede ahlaksızlık arşa çıkmış
Kısa geçtim bu sayfalarca yazmam lazım uzun sürer 🤣 sosyal çürüme sosyal mühendislik kadın üstün den olur bir toplumu yok etmek yozlaştırmak bozmak istiyorsan kadını çürüt evlenme vasfını elinden al esc gibi ilişki yaşamasını sağla tamam dır ülke böyle giderse 100 yıl da büyük Suriye olur bura türk kalmaz zaten görüyorsunuz siddet öfke patlamalarını ülkede o yüzden ülkede büyük kadın sorunu var yazdım 🥲 Rusya'ya göç ederiz artık kimse türk kızı ile evlenmek istemiyorum artı zaten ilişkilerine bak esc gibi ama ücretsiz olanı
Avrupa batı normları farklı türkiye normları farklı buna da başka bir zaman girerim artık 🤣 Avrupalı yabancı kadınlar bana daha cazip daha düzgün geliyor 🙄 Türkiye bitti artık bu savaşa benzemez sosyal çürüme daha tehlikeli
Türkızı kadını kan emici sülük mantığı ile yaşar kendine konak arar şımarık dır bir erkek de her şey ister ama kendinde hiç biri olmaz erkeğin şuanlı haline bakar yorumlar ilişkiye girer paracıdır kadınların geneli paralı erkek sever bunlar bambaşka seviye gece kondu da yaşar maaş ile evi arabası olan zengin erkek ister acımadan yapar bunu güvensiz dir ergen çocuk gibidir her gördüğü erkeğe mavi boncuk atar başka erkekler den ilgi görmek için soyunur giyinir evlendin mi 100 kg panda olurlar hemen 🤣🤣
Rus dişisi çalışkan kendi merkez li yaşar ciddi ilişki ister evlenmek ister erkeğin geleceğine yatırım yapar böyle başlar ilişkiye zaten işinde gücün de hobilerin de kadın olurlar güclü kadınlardır ilişki de çevresini kısıtlar sen merkezli takılır kendine bakar kendine değer verdiği içindir erkek için yapmaz bunu tipe bakmaz paraya bakmaz iyi birimi buna bakar ona nasıl davrandığını bakar genelde fizik tip olarak da aşırı güzeller egoları pek yok sana güvendimi sıcak davranır başta soğuk gözükebilirler uğraştırabilirler ek bilgi Rus dişileri duşa kabin sevmiyor beslemeye karar verirseniz küvet jakuzi daha mantıklı 🤣🤣🤣
Şu yazıyı ülke kadınları görse öldürür beni herhalde 🥲 neyse uzun yazmaya üşendim erkeklere de giricektim 🥲
Türk köy kadınları 12-20 tane doğuruyorlar artar yaa
hiçbir şey olmaz kürtlerde hala ortalama yüksek adamlar gelir çalışır batıda korkmayın bu kadar yani
Kaç olursa olsun. Bana ne?
Kurusun bitsin gitsin
Erkekler doğursun sjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anki gidişata bakınca düşüş korkutucu görünüyor ama 5 yılda 1,36’dan 0,5’e inmesi pek olası değil canım 😅 Türkiye gibi ülkelerde doğurganlık genelde kademeli düşer, sonra 1 civarında bir yerde yavaşlar. 5 sene sonra 1,1–1,2 bandına inerse şaşırmam. Sonuçta “bebek yapmıyoruz ama bebekten de vazgeçmiyoruz” nesliyiz. 👶💖
Ama çok hızlı düştü son beş sene falan
Haklısın, son 5 yıldaki düşüş ciddi hızlandı gerçekten 😕👶