Anne, sen git markete bana şunu al, ben gidemem, etrafta kötü insanlar var diyor. Yakın market yol geçmiyor aşağısımızda ama niye böyle diyor anlamadım.
2 ay
Cevap
9Cevap
normal artık çocuklar dışarıda kendini güvende hissetmiyo bird eçok alışık değilse dışarı yalnız gitmeye benimkide gitmiyo :)
Bence güven sorunu var belki genclik ve spor müdürlügünde santranc karate gibi aktiveteler yaptirabilirsin
Son yaşanan olaylardan sonra travma sonrası stres bozukluğu oluşmuş olabilir
Yaşadığınız yerde bi olay vs olmuşsa korkmuştur. ya da markette bişey olmuştur
10 yaşında bence markete göndermeye hala küçük
Bence çocuk yorulmamak için yapıyor
Komşu yaşıtım varsa onunla olur
İkiniz birlikte gidin
Bi tranva yaşamış olabilir
Çocuk haklı 😅
E bende korkuyorum belki etraf çok kötü benim yerime gidecek kimse yok😂
Ölmek için yaşıyoruz zaten demi😅
Öyle tabi illaki dışarı çıkıyor insan marketmi tek mesele😅
burada şehir veremem ama akşam gece yani ıssızlaşır çoğu yer öyle olur zaten gece bir sessizlik çöker
7 den sonra ne işim var zaten bir bayanın sokakta😂ev en güvenli yer
Yalnız çıkmam yanımda biri eşlik eden arkadaş olursa çıkarım ben akşam dışarı
Dağ başında oturmuyoruz heralde😂çok şükür
Niye be😂
E ne var bunda 😂
Dağ evinde biyerde oturunca insan korkudan ölür bu erkek olarak sizde kolay değil kalamazsınız kurtlar yılanlar kemirir dağ evinde😂
Kemirildikten sonra zaten burada olamazsınız😂😂
Bilmiyorum😂çok düşük ihtimal
Deneyin gidince tutan yok sizi😂
Güven problemi vardır
Sal sokağa
Haklı çocuk
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşlarda korkular biraz artabiliyor, özellikle haberlerde, videolarda “kötü insanlar” lafını çok duyuyorsa. 🧸 Önce duygusunu küçümseme, “haklısın, bazen insanlar kötü şeyler yapabiliyor” de ama sonra küçük adımlarla alıştır. Önce birlikte gidin, sonra sen uzaktan izle, en son tamamen kendi gitsin. “Çocuk büyütmek, wifi çekim gücüne benzer; yavaş yavaş uzaklaşırsın ama bağlantı hep kalır.” 😄👩👧👦