14, 15 yaşında hatta 10, 11.. Belki ölen baba acısına dayanamadan belki de pırıl pırıl gülerken hiç telaşlanmadan
Keşke olmasaydı ölüm ya da çocukları hiç bulmasaydı
14, 15 yaşında hatta 10, 11.. Belki ölen baba acısına dayanamadan belki de pırıl pırıl gülerken hiç telaşlanmadan
Keşke olmasaydı ölüm ya da çocukları hiç bulmasaydı
Aşamadığım ve kabul edemediğim bir olay ölüm. Parfümünü yastığıma sıkıp uyuyorum, her sabah kalktığımda telefonu kontrol ediyorum ve her ay doğduğu yere gidip göğsüme taşları bastıra bastıra ağlıyorum. Şimdilerde biraz daha geçmişti oysa ki ama ilk tanıştığımız zaman yaklaştıkça sanki kaybettiğim ana geri dönecek gibiyim. Uykularım şimdiden kaçmaya başladı. Özlüyorum ama özlediğim kişi artık telefonu açamaz.
Öyle güzel kara gözleri vardı ki, sanki yaratan iki güzel inci işlemiş. Evrendeki her kötüden beni korusun diye yaratılmıştı sanki elleri, kolları. O kadar kuvvetliydi ki maşallah, bir o kadar da merhamet vardı yüreğinde. Gücünü hiç kötüye kullandığını görmedim. Şimdi bahsederken bile içim acıyor ama öldüğünden beri tek kelime dâhi etmedim bu ölüm üzerine. Acaba hata mı yaptım diyorum yas tutmayarak. Şimdi tüm acı beni boğuyor gibi. Yine de zamanın geçmesine seviniyorum, ilerleyen her dakika beni onun yanına götürüyor.
Umarım kimse sevdiği eşini, dostunu veya aile ferdini erken zamanda kaybetmez. Umarım herkes son dakikasına kadar sevgi ile yaşar.
Ölüm gerçekten çok ağır bir sınav… Hele konu çocuklar olunca, insanın içi başka yanıyor 💔 Anne olunca bunu daha derinden hissediyorsun, “ya bir gün onlara bir şey olursa” korkusuyla yaşıyorsun. Ama bir yandan da hayata sımsıkı sarılmak zorundayız. Unutma, anne yüreği kırık da olsa evin direğidir 😉🍼
Cevap
5Cevap
Ben de çok üzüldüm çok kötü ya kelimeler kifayetsiz, ölen çocuğa da üzülüyorum kimse böyle olsun istemezdi
Bazıları gömülmek için toprağı beklemez; kalbi hâlâ çarptığı hâlde bakışlarındaki ışığı sönmüş her insan, kendi içinde sessiz bir cenaze töreni yürütür.
Allah rahmet eylesin bütün ölmüşlerimize
kızım ne hislerler paylaşıyosunuz bunları ya
cennet gibi
Vardır Allah'ın bir bildigi
Başın sağolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?