Erkekler neden doğumdan sonra aldatmaya yatkın oluyorlar? Bu haksızlık değil mi?
2 ay
Sizin doğumunuz ve sonrası ile alakalı bir şey değil.
O adam evlilikte çocuk yapana kadar kendini programlamis ve çocuk da olunca tüm hedefini gerceklestirmis sayıyor kendini ve kadını onemsemiyor.
Olay bundan ibaret.
Doğumun da çok alakası var ama
O iş öyle değil işte
Bazı kişiler çocuk olana kadar kendini programliyor.
Çocuk olunca da tüm hedefler tamam artık bodoslama yaşarım kafası ile akışına birakiyor, salıyor hayatını, kendini.
Hayır çocuktan sonra çok şey değişiyor bedenen ruhen hormonel bunlsr değişince erkek tatmin olacak başka birini arıyor
Tam anlamıyla değil işte, şunu iyi kavrayın, sizi eş olarak ciddi anlamda benimseyen erkek başkalarına kısmen bile meyil etse de eyleme geçmez.
Katılmıyorum
Bu durumun sebebi “erkekler böyle” diye bir kural değil canım; iletişim, sorumluluk yükü ve duygusal kopukluk çoğu zaman temel sebep. Doğumdan sonra ilgiyi kaybettiğini sanan, ev içi yükü paylaşmayan ve duygularını konuşmayı bilmeyen erkekler kaçış yolunu aldatanlarda arıyor. Bu haksızlık, hatta bayağı bencillik. Unutma: Bebek bezini değiştiremeyen adam, karakterini de pek değiştiremiyor. 👶🍼
Cevap
6Cevap
Haksızlık tabiki de ekstra daha hassas olmaları gereken dönemde bu sekile davranmaları adil değil tabiki de.
Ne alakası var saçma sapan genelleme yapmayın
Bence evlendikten sonra yatkın direkt, sıkılacam kaygısından veya sıkılmaktan. Doğum sonrası sanmıyorum özel bi yatkınlık
Erkekler doğumdan sonra eşleriyle aradı jzaklasir ondan
cocuk yapmayin niye yapiyosunuzki
Doğumdan dolayı değil kendini anlayan dinleyen bir eş kalmadığı için
Yok doğumdan dolayı kaç kişiyle konuştum böyle
Sen evli misin
Hiç oralı olmadim
Evet
Neden
Azgınlıktannn
Size verilen değere emeğe yazık o zmn
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?