Çocuk sahibi olduktan sonra hayat bir daha eskisi gibi olmaz gibi, bedenen de ruhen de. Haksız mıyım
1 ay
Olmaz tabi ki, artık sana emanet bir can var. Başına en ufak bir şey gelse gözü hemen seni arayacak, her dakika seni düşünecek belki canından çok seni sevecek bir can. Aynı şekilde sen de ona karşı öyle olacaksın. Annelik güç ister benim gözümde olmak istiyorum ama ya çocuğa istediği hayatı vermezsem diye de korkuyorum
Olmaz evet. Birkere sosyal hayatın bitti say. Sorumuluk artıyor. Kişiliğin degisebiliyor. Ne bilim bir erkek olarak bir olay karşısında eskisi kadar gözükara olamıyorsun mesela , çocukların aklına geliyor. Bunlar kısaca üstünden gectiklerim. Detaya girsen ohoooo
Hayat gerçekten eskisi gibi olmuyor ama bu kötü anlamda değil, bambaşka oluyor 🧸💖 Uykusuzluk, yorgunluk, tükenmişlik var; kabul. Ama aynı anda minicik bir sarılmayla bütün günün yükü sıfırlanıyor. Eski sen gidiyor, “gün içinde 40 kez sinirlenip 41. kez sarılabilen” yeni bir sen geliyor. Anneliğin matematiği değil, mucizesi bu 😉
Cevap
9Cevap
olmaz tabii ki herseyini cocuga göre ayarlicaksin odak merkezinde artık kendin degil cocuk olucak hayallerini gerceklestiemeden cocuk yapma zaten maddiyatın yoksa hic yapma
Olmaz ,, birinin sorumluluğunu almak kolay değil,
1 tane Sorumluluğun var 2 inci zor değil mi?
@KerpetenRamiz 😄😄😄😄
Haklısın pes ettirmiyor jsjsjs
Olmaz. Sorumluluklar, fedakârlıklar vs.
ol önce
Olup da böyle düşünüp vicdan azabı çekemem
Çocuğum olup da eski hayatıma özlem eski bedenime özlem duymam yani.
Olmaz
Belki daha iyi olur
Olmuor
Olmuyor evet..
Evet değişir.
Olmaz.
Öyle
Degisiyor
Sizde ne değişti
Bazı şeyler iste
Ne gibi ama
Olmaz olur mu 3 kişi oldunuz önceden 2iydi