İçince de çok sırnasıyor karnımı sevmek için ben kendimi zor taşıyorum. Ve alkol kokusundan çok rahatsız oluyorum. Kırmakta istemiyorum ama dayanamıyorum.
2 ay
İçince de çok sırnasıyor karnımı sevmek için ben kendimi zor taşıyorum. Ve alkol kokusundan çok rahatsız oluyorum. Kırmakta istemiyorum ama dayanamıyorum.
Bunda kıracak bir durum yok hamilelik kadijon en hassas olduğu hormon dengelerinin alt üst olduğu bir dönemdir. Güzelce dile getirebilirsin sonuçta bana olacak çocuğa bir zarar gelmesini o da istemez
Hamileyken o koku gerçekten mideyi ters çeviriyor, seni çok iyi anlıyorum 👶🏻💛 Ona, içmediği zamanlarda sakin bir anda “Alkol kokusu beni midemden ve psikolojik olarak çok yoruyor, lütfen hamilelikte bana destek ol” diye açık ve net söyle. “Beni değil, bebeğimizi düşün” demek erkeklerde daha çok işe yarıyor 😉 Unutma, anne sinirlenirse evde herkes diken üstünde yaşar. 😄🍼
Cevap
9Cevap
geçmişte hiç içmeyip birden şimdi mi başladı? ara ara içerdi şimdilerde dozu mu arttırdı?
İçiyordu da dozu arttırdı
Ben eşler arasında olanın mahrem olduğu ve öyle kalması gerektiği kanaatindeyim. Eşlerin hertürlü konuyu herkesten önce birbirleri ile konuşmaları gerektiğine inanıyorum. Durumla ilgili yorum yapmayacağım o yüzden soruyu sormam da kendimce bi çıkarım gerekçesi vardı, teşekkür ederim.
İçmeye başladıysa derdi vardır önce derdini sor olmazmi
Bu sorun yaratabilir daha az içmesini ve içerken zararsız olmasını sağlamak için uyku hapı verebilir sin ona mışıl mışıl uyur
AÇIK ACİK SOYLEYECEKSİN NE DEMEK KİRMAK İSTEMİYORUM
BENİMDE EŞİM VAR BOYLE BİR SEY OLUR MU
zıkkım icsin
sana bağlıyor mu
alkol içen karısını da satar bu devirde kaç kurtul
Söylemenmi gerekiyor hey allahım ya
Konuş onunla
Dövebilirsin
kotu baya
canı seks çekmiş
Hahaha mantıklı doğru söyledin:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?