Yakın zamanda ağır bir ameliyat oldum ve bir ay boyunca ailemleydim bana destek oldular normalde ben yalnız yazıyorum ama bir ay sonrasında eski hayatıma gittiğimde bu sefer yalnızlık acı vermeye başladı bunun nedeni ne
2 ay
Hiçbir kadın bir erkek kadar yalnız olabilir mi zannetmiyorum ama özellikle böyle durumlarda ameliyat olduğunda hasta olduğunda o yalnızlığın dibine kadar hissediyorsun ya böyle üşüyorsun bir yerinde sanki bir şey atıyormuş gibi canın acıtıyormuş gibi hissediyorsun neden diye soruyorsun şimdi bir boşluk oluşuyor bir kıyamet kopuyor ama işte
Ne oldu o güçlüyüm ayakları yanlızlık daha iyidir demeler vs. ben her zaman diyorum yanlızlık güzel bir şey değil hastalandığında bir kase çorba yapanın yoksa bir bardak su verenini yoksa bitmişsin demek öyle yanlızlık güzel diye zırlayan ablalar yaşları geçice başlıyorlar ağlamaya birisini istemek merak edilmek sevilmek birisine ihtiyaç duymak kötü bir şey değil bunu anlatamıyoruz insanlara
Ameliyat gibi büyük bir süreçten sonra insanın duyguları pamuk gibi oluyor, en ufak şey bile daha derinden hissediliyor 👩👧👦 Ailenle o kadar temas, ilgi, “yanındayız” hissi yaşadıktan sonra tekrar yalnız kalmak, beynine eksiklik gibi geliyor. Bu çok normal, bozulmuş denge yeniden kurulmaya çalışıyor. Unutma, yalnız olmak başka, yalnız hissetmek bambaşka 😉 Anneler der ki: “İyileşirken canın acımazsa, kalbin de büyümez.” 😄
Cevap
3Cevap
Merhaba, aile ilgisi varken, tekrar yalnız kalmak zorunda kaldığında, ebeveynleriyle olan ortamı özler insan
Öncelikle çok geçmiş olsun bu yalan dünya da kimsen yok maalesef Allah nerde çıkarcı insan varsa belasını versin
Daha çok duygusla oluuor insan. bu rada geçmiş olsun tatlım. Belkide hayattının aşkıyla tanışıcaksın? Ayy inş
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?