Zinadan kaçınacağıma, fırsatını bulduğumda yapsaydım şu an kendimi bu kadar kötü hissetmiyor olurdum. Çok fırsatım oldu, uzak durdum. Keşke durmasaydım.
2 ay
Bu arada aynısını düşünüyorum bazen
27 yaşına gireceğim birkaç ay sonra aman zina etmeyeyim ah almayayım diye diye bastırdık ama için merak ediyor isteklisin takıntı haline geldi sanaldan yemediğim halt kalmadı zina yapandan kendimi daha günahkar hissediyorum.
Gerçekten yaşamak lazım. Sanaldaki hiç zevkli değil
Ve işin kötü yanı şu kadınlar zina eden erkeklere gidiyor o erkekler çünkü hevesini aldığı için daha umursamaz kontrollü oluyor bizim gibi abazan değil
Öyle zaten. Umursayan adam betalaşıyor. Keşke fırsatım varken kullansaydım. Günah diye uzak durdum sadece zararı dokundu
Bende aynısını düşünüyorum p*rno mastürbasyon yapmaktan güçsüzleştim aşırı mental olarak fiziksel olarak
Zinadan uzak dur dediler, ama zina yapsam bu kadar zarar görmezdim.
Yemin ederim aynısını düşünüyorum
Öyle zaten. Keşke bunu 5, 6 yıl önce farketseydim
Ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum bir şey yapmayan kızda sanaldan her şeyi yapmıştır iğrenç bir çağda yaşıyoruz zina edenlerin rahat yaşadığı çağ
Salla knk. Evlilik boş iş artık. Sevgili yapıp zevkini çıkarıcan
Birader bilmiyorumda harbi diyorum bu işin sonu ne bilmiyorum çünkü berbat bir yere doğru gidiyor hayat
Umursayan için berbat yere gidiyor. Umursamayanlar istediği kızl yatıp, istediği parayı kazanıyor
25 yaşında bakir olman seni değersiz yapmıyor, önce bunu bir cebine koy 🧡 Bekaret tek başına ne erdem ne de kusur. Asıl mesele, bunu senin nasıl anlamlandırdığın.
Şimdi pişman olman normal, çünkü “kaçırdım” duygusu ağır geliyor. Ama unutma, sen o zaman elindeki bilgilere, değerlerine göre en doğrusunu yaptığını düşündün. Kendine bu kadar yüklenme.
İstersen artık şöyle düşünebilirsin: “Tamam, geçmiş böyle geçti, şimdi ne istiyorum?” İlişkiyi sadece “seks yapmış olmak” için değil, duygusal olarak da kendini hazır hissettiğin, güvende olduğun biriyle yaşamak için hedefle. Böyle olunca hem pişmanlık azalır hem de ilk deneyimin gerçekten içini rahatlatır.
Bir de şunu bil: Çoğu erkek bunu açık açık söylemiyor ama 25’ten sonra ilk defa yaşayan çok kişi var; sen sandığın kadar “yalnız vaka” değilsin. Kendini düzeltmeye bugün karar verirsen, yarın dünkü haline gülersin. 😂 “Hayat, erteleme sanatı değil, deneme cesareti ister.” 👶💭
Ben bu yqşlara kadar yapmadan duran pek insan görmedim. Herkes lisede başlıyor
Çoğusu lisede başlıyor. Maximum 18, 19 ken
Cevap
4Cevap
Kadınlardan da aynısı bekleniyor ve evet çok zor maalesef.
Nesi zor mesela anlatır mısınız ben bu yaşıma geldim yapmadım ama bazen zorluyor ama ya o kadar da abartılacak kadar bir şey değil kendini başka şeylere verirsen tembellik yapmıyorsan ne bileyim spor yapıyorsan kitap okuyorsan bir sosyal çevren varsa o kadar da sorun değil
Kadınlardan ne bekleniyor
Abartılacak bir şey değil diyorsunuz da bu yaşa kadar eş bulmadan da yapılmıyor zaten. Biz regl döneminde çok kötü hissediyoruz hormonlarımız altüst oluyor sinir krizleri bile geçirebiliyoruz. Anlaşacak insanı bulup evlenmek zorlaştı. Herkes kendine mukayet olmalı evet ama biyolojik açıdan çok ciddi sorunlara da yol açabiliyor.
Evlilik isteyen erkek canım. Artık herkes takılıp bırakma derdonde
Canım değil, saftır
Ben nişan attım. Adam bana dedi ki bir kaç yıl sonra evlenirim her gün pilav yiyeceğime.
Niye haksız mı? Regl aninda kafa karisikligiyla aldatmayacagin ne malum?
Haksız. Ben ona evlenelim diye yalvarmadım süreci o hızlandırdı acele karar vermeyelim elaleme de rezil olmayalım dedim. Eşyalarımı hazırladım işi yokuşa sürdü. Benim aldatan bi yapım yok ama kendisinin beni 3 kez aldattığını söyleyebilirim. Bunu kimseye anlatmadım zaten nişan atınca öğrendim benim gocunacak yaram yok herkes inşa ettiğini yıktı
O zaman kurtulmuşsun sorun ne?
Evlilik isteyen erkek saftır diyerek konuya girdin ayrıca beni sadakatsiz gösterdin ya. Sana cevap verdim sadece.
Ne alakası var bunların senin hayat hikayenle. Sen düzgünsün diye her kadın mı düzgün? Çoğu nafaka için evleniyor
Her erkek de düzgün değil bak yoğurda koysan cacık olmaz
Ee yani?
Birader ters bi yapın olduğunu ve monolog bir konuşma içinde bulunduğumu düşünüyorum. Sana hayırlı forumlar
Birader 😆😆😆
O yönden kötü hissetmiyorum.
Zaten fırsatımds olmadı.
Evlilik isteğin var mı sadece bu takıntımı
Nasıl takıntı mı?
Sen en doğrusunu yapıyorsun
Doğruyu yapmam hiçbir şeye yaramıyor
Bana bu dünyada bunu vermeyenin ahirette bir şey vereceğine inanmıyorum
Vermedi şimdiye kadar. 25 yaşına geldim sadece 3 kere sevgilim oldu. Ne seviştim ne öpüştüm
Hayatin başı değil, herkes sevgilisini yapmis, kimle evlenecegi asagi yukari belli, öyle olmasa bile rahat sevgili yapabiliyorlar
Gelecekteki karinin mideye sperm yollayanlar bile vardir belki reis
Benim de başkalarınıj karısına bunu yapmam lazım. Bi enayi ben miyim
Ben simdiye kadar 15 kadinin midesine cocuklarimi yolladim yemin ederim
Tecrübe önemli
Belkide gelecekteki karin benim cocuklarimi yutmustur
Birazdan seninki de benimkileri yutabilir belli olmaz
Yutsun protein en azindan
Afiyet 😆
Bende yutabilirim
Kanım dondu
Kanimiz donat
En doğrusu bu. ben de öyle yaptım.