Bir yerde bir eksik bulmayı başarıyor. Stresini bana atıyor.😶
1 ay
Bir yerde bir eksik bulmayı başarıyor. Stresini bana atıyor.😶
Cevap
4Cevap
of benimki de öyle bu anneler kendi eksiklerini kızlarıyla kapatmaya çalışıyor 🥹😭
Ya bi de üni okuyorum haftada birkaç kere genel temizlik vs yardım ediyorum full tatillerde yine yardım ediyorum ama ders çalışıyon o bahane diyor , işe başlasan bu sefer iş bahanen olur diyor. Ne yapsam yok. Mesela bugün tam beş saattir ayaktayım temizlik felan yine geldi bir sorun buldu
kendileri bişey olamadığı için ders çalışmayı çalışmayı kolay bişey sanıyorlar. istediğin kadar yardım et hizmetçi gibi köpek gibi ev işi yap yine de yaranamazsın bacım. erkek kardeşin varsa anlarsın beni onlar evin paşasıdır ama kuş kondurmazlar üstüne
kızlarını ezerler büzerler kendi cinsinden olmasına rağmen 😔
Ohooo sen ne diyosun , şey yapmıştı bi kere.. ben yapmadım mesela bi ara temizlik erkek kardesime para vereyim de sen temizle felan yaptı hemen ya da çocuk bi odaya makine felan tutsa hemen yeter yeter o çok iş yaptı ama ben elimden geleni yapmaya calissam gün sonunda yine bir şey bulup sıkıntisini bana atiyor.
Yani sabahtan aksama kadar derslsr var mühendislk okuyorum ama anlatamıyorum ben YORULDUM
yaşlanınca oğlu bakar ona artık. kafayı yersin bu ne yaaa onu evlat olarak doğurmuş da seni hizmetçi olarak mı doğurmuş çok yazık gerçekten. ne diye evlatları arasında ayrım yaparlar bilmem ki bi de sanki erkeklerin eli kolu sakat gibi davranıyorlar biz zaten anamızın karnında öğreniyoruz bu işleri. ve en acısı da kendileri de aynı şeyleri yaşamış insanlar kendileri de ezilmiş ve bunu nesillere aktarıyorlar. erkek olmak varmış bu hayatta bu ülkede
Bilmiyorum ben size hep eşit davranıyorum diyor ama hislerim hiç oyle demiyor 🙄
Hatts şey demistim eee o zaman bana da para ver yapayım demistim YOK demisti
ayrımcılık yapıyor bi de kabul etmiyor off offff ama bizden sonraki nesillerde böyle olmaz umarım yani biz bıktık biz değiştireceğiz yeterr
Simdi uzerimde cok hakkı var ona bir şey diyemem ama bu temizlik konusunu asamıyoruz ne bilim🥲🥲
hak dediğin annelik vazifesiyse bu hak falan değil zahmet olmazsa ebeveynler analık babalık yapsın yoksa doğurmasınlar ya köpekler de doğuruyor...
bazen de böyle durumlar oluyor çözüm de yok yani onlar hakkında hangi bakış doğru açısından bakmam gerekiyor bilmiyorum gercktn
valla bana kalırsa egriyi doğru diye öğrenmiş doğruya eğri bakıyorlar ve fikirleri asla değişmez cehalet böyle bir şey 😔
Evlensek kurtulsak desem o da ayrı bi sıkıntı kocanın sacmaliklarıni çekeceksin en iyisi erkek olmakmiş bunu anladım
Bir taraftan onları üzmemeye çalışıyorum vicdanım susmaz yoksa ama bi bakıyorum üzülen ben olmuşum
evlenmek çok daha kötü ya. ayrı eve çıkabilme şansın varsa rahat edersin kadın olarak başka bi şans bırakmıyorlar
İşte o planım var ama daha çok var ya off bilmiuorum , ona bile izin vermezler ki beni okutmaya sehir disina göndermediler 3 yıl skntı çektim aile evi dedim neyse ama iş sahibi olana kadar da daha cok catisma ciksr😶😵💫🤦♀️
sabret aşkım ya ben henüz uniye bile gitmedim beni de göndermiyvekler şehir dışına bir süre hapis gibi yasiycam aynı sen gibi... ekonomik özgürlüğe ulaşana kadar sabretmekten başka çare yok
Hklsnn inş gönlümüze göre olur💛
inşallah aşkım 💞💝
💚🤍💚🫂
Neden ki, onun güvenini yıkacak bir şey mi yaptın
Hicbirsey Ya bi de üni okuyorum haftada birkaç kere genel temizlik vs yardım ediyorum full tatillerde yine yardım ediyorum ama ders çalışıyon o bahane diyor , işe başlasan bu sefer iş bahanen olur diyor. Ne yapsam yok. Mesela bugün tam beş saattir ayaktayım temizlik felan yine geldi bir sorun buldu
Aileyle aynı şehirde okumak o sebeple kötü ya
Ben bilmiyorum hep strrsini benden çıkarıyor
Ailem Manisa'da, benim puanım yetmesine rağmen İzmir'i seçtim ve orada hayat sürüyorum
Ne güzel valla erkek olsaydım diyorum siz şanslisiniz kiymet bilin
Evet öyleyim ama ailenin büyük çocuğu olmanın tüm yükünü ben çektim. İlk deneyimler bende olduğu için sancılı oldum, kız kardeşim rahat olsun diye ona hep destek oldum. Bu sefer o çok rahat oldu, ben işe baya stresli ortamda büyüdüm
Küçükler çok daha rahat bey paşa gibi büyüyorlar bende evin büyüğüyüm erkek kardeşim çoook rahat
Onun için anne babamla az tartışmadım
Çok oluyor yine anlatamazsın , ayni evde yaşanınca kıymet bilinmiyo
Ben ona o kadar destek oldum, evleneceğim zaman, aradığım kişiyi bulduğumda beni ortada ilk bırakan da o oldu,
😒😒😒
İnsanlara güven olmayacağını bana ailem (!), yakın arkadaşım (!) sandığım kişiler öğretti
Valla bu konulara ben de bir şey diyemiyorum onların senin hakkında düsuncelerini asla bilemiyorsun..😒
Hayatımda, kötü alışkanlık edinmedim, alkol, uyuşturucu, kumar, sigara vs olmadı. İyi bir evlat ve vatansever biri olmaya çalıştım. Ama sonuç bu.
Bence bunlar onların hep korumaci tavirlarından dolayı
Yok ya, yaşlı olmak her şeyin en iyisini bileceğin anlamına gelmiyor.
Temel sapma noktası ve yanlışlık onların bu düşüncesinde saklı
Bunu annene söyle konuş onunla
Defalarca konuştum ama sonunda aynı şeylere devam ediyor boşa laf
Ya bi de üni okuyorum haftada birkaç kere genel temizlik vs yardım ediyorum full tatillerde yine yardım ediyorum ama ders çalışıyon o bahane diyor , işe başlasan bu sefer iş bahanen olur diyor. Ne yapsam yok. Mesela bugün tam beş saattir ayaktayım temizlik felan yine geldi bir sorun buldu
Ölü taklidi yap gider qewkjeqwkjwqe
Jahahadhdjsjsksk , yani laf söyleyince daha çok tepiyor en iyisi susmak he hı demek😵💫😵💫😵💫
Eve geç geliyorum dersim gec bitiyor yetisemiyorum hicbisiye ,
Ahahahshdhdh aynısı 😂 yoruldum yaa bisi demiyorum
Olur olur on tane kolum on tane ayağiım var benim hicbiryerde bulamazsın
Seni de süpürgeyle çekmeyim bak🤣
Stress topu olmuşsun resmen
Yaw konuşsak bile aşamıyorum
Sakin kalmanda fayda var
Olsun annendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annelere yardım etmek bazen “level atlamak” gibi hissettirmiyor olabilir ama inandırıcı geleceğine söz veriyorum 😄👩👧👦 Sen yardım etsen bile o eksik arıyorsa, aslında kendi stresini yönetemediği için sana yansıtıyordur.
Yapabildiğin kadarını yap, sonra sakin bir anda “Böyle yapınca kırılıyorum” de. Unutma, anneler de hata yapar, sadece itiraf etmez. 😉