Sezeryan ameliyatı olalı 3 ay oldu arkadaşlar. Ama dikiş yerimde böyle bir şey var öyle ağrı sızı yok ama dokununca bir hassasiyet var oramda. Sızlıyor gibi oluyor. Sizce bu nedir?

Sezeryan ameliyatı olalı 3 ay oldu arkadaşlar. Ama dikiş yerimde böyle bir şey var öyle ağrı sızı yok ama dokununca bir hassasiyet var oramda. Sızlıyor gibi oluyor. Sizce bu nedir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Orası zaanla kapanır.. genelde sezeryanda olıyor öyle iltihap için bırakıyolar galiba
Bana normal göründü. Tam iyileşme 1 yılı bulur. Neden sezaryen oldunuz siz mi öyle istediniz?
Hayır doktor öyle istedi bir sorun yoktu ama hiç sancım olmadı 39 da sezeryan oldum
Doktorlar para avcısı. Bu yüzden sen de bebeğin de bazı şeyleri kaybetmiş oldu
Devlette oldum sezeryani ama galiba haklı olabilirsiniz normal doğum sancısı bana da korkunc geliyordu doktor deyince hemen o an kabul ettim fakat eminim normal doğumda daha kolay atlatirdim
Onların çoğu milleti böyle korkutarak hep sezaryen yaptırdıkları için normal doğum yaptırma becerilerini de köreltmiştir. Şimdi kesilmiş karnın dışarıdan kaynasa bile kaslar içeride eski bütünlüğü sağlayamayıp ömür boyu sarkık bir karna sahip olacaksın. Ve bebeğin de normal doğumda rahîm kanalından geçerken sahip olacağı güçlü bağışıklığa sahip olamayacak. Sezaryenle doğan bebeklerin önemli kısmında zaman içinde alerjik astım gibi akciğer sorunları oluyor.
Maalesef bunların hepsini biliyorum:/ yani duymuştum gerçekten öyle mi olur bilemiyorum fakat gerçekten sezeryan zor hem toparlanma süreci hele o ilk ay uykusuzluk acı ağrı kötüydü
Ama yinede şükrediyorum Rabbime herseye değer 🙏minik bir kalp için
Büyüklerin bilinçli olsaydı sizi uyarirlardi. İleride bir gelinim olursa onları bu konuda uyaracagım. Doğru düzgün namuslu bir kadın dogumcu bulup normal doğum yaptirsinlar
Hayırlısı olsun.
Doktora göster istersen. Hayırlı olsun bebişin bu arada
Teşekkür ederim Sağol kardeşim
Bebek iyi umarım sorun yok
Tüyler çok seyrek lazerli misin
sukrolsun iyi bebek
Hayır değilim
Daha iyi olsun inşallah.
Hımm seyrek diye lazerli sandım :)
Gerçi orası karın bölgesi seyrek olması normal
Amin insallah
Konuşmak ister misin o gebelik süreci nasıldı falan merak ettiklerim var