Baba polis başmüfettişi, anne edebiyat öğretmeni ama ortaya çıkan parça bu. Aile ne kadar eğitimli, donanımlı ama çocuklarına vicdani, ahlaki, merhameti öğretememişler nasıl
Nerden biliyorsunuz öğretmediğini? Siz müneccim misiniz? Kınamayın kınarsanız başınıza gelince anlarsınız? İstediğin kadar iyi eğitşm ver çocuk yanlış çevreye girdiğinde aile hiçbir şey yapamıyor? Sosyal medyaada anne baba çocuk kimle konuşuyor denetimi nasıö yapsın hep? Belki çocuk 2. telefojn aldı ya allah aşkına böyle diyenler inşallah bu durumu yaşarlar görürler diyorum. Anne belki iyi eğitim için elinden geleni yaptı belki çabaladı baba evet hatalı silahı evde bulundurmamalıydı ya da iyi muhafaza etmeliydi ama böyle bilmiş bilmiş konuşanların çocuklaryla allah sınasın. Kimse çocuğunun psikopat olmasını istemez gün geliyo o psikopat çocuk annesinin kelesini alıyor ve balkondan atıyor bu da haber oldu. Bazıları suça yatkın ve psikolojileri bozuk bu çocuk acaba psikolojik destek alıyor muydu ya da ailenin haberi yok muydu ne oluyordu hiçbir şey bilmiyoruz. Böyle atıp tutarsanız yaşarsınız
Discordda telegramda vs gruplar varmış tam da böyle çocukları hedef alıp, işte bu şekilde beyinlerini doldurup, örgütleyip salmışlar. Anne ve babanın çalışması ve çocuklarıyla yeterince vakit geçirmemesi, çocuklar için zor bir durum. Sadece cebe para koymakla, son çıkan oyuncakları bilgisayarı telefonu almakla ebeveynlik olmuyor.. Sosyal medya tüm dengeleri bozdu, bozmaya da devam ediyor. Çocuklar kimlerle muhabbet ediyor, nerede hangi sitelerde takılıyor vs iyice kontrol etmek şart.
Bunu bilemeyiz en temiz yetişen insanların bile hafif bir ittirmeyle iblise dönüştüğünü gördüm önemli olan özlerinde ne olduğu hz ibrahim peygamber oldu ama babası put ustasıydı aile yetiştiriliş ahlaki ve disiplinli eğitim önemli ama dış çevre ve kişilerin özleri de önemli ama bunu da bilmiyoz tabi belki öyle yetiştirdiler belki öyle olmayı seçti ama kesin emin olduğum bişi varsa bu manyağın üstüne benzin dökülerek yakılması gerek
Eğitimli olmakla iyi ebeveyn olmak aynı şey değil ne yazık ki 🧸 Aile akademik olarak güçlü olabilir ama evde kurulan duygusal ortam, sınırlar, empati, sorumluluk bilinci bambaşka bir emek istiyor. Ayrıca tek sebep sadece aile de olmayabiliyor; psikolojik durum, arkadaş çevresi, sosyal medya etkisi, hepsi harman. Kısaca; diploma vicdan garantisi değil canım, olsa hepimiz melek doğururduk 😄👩👧👦
@cheekystaff bütün bunları Ruslar yapıyor zihin kontrolü ile. 14 yaşında bir birey. 5 silahı 7 şarjöru sınıfa koyup yere düşüne bile sıkması normal mi senin için
uzun zamandır rusyada yaşayan biri olarak diyebilirim ki öğrencilerin delirip okulda katliam yaratması başka ülkelerde oludğu gibi rusyada da oluyor. özellikle amerikada bunla alakalı okullarda alınan önlemler bile var :D ama konu rusya değil. senin kendini medyum sanman.. git tedavi ol.
Çocuk hiç normal değil ve ailesi büyük ihtimalle inkar etti ve tedavi ettirmek için uğraşmadı ekran başında çok vakit geçirdiği belli ve bundan dolayı da otizmli gibi hareketler sergilemiş olabilir otizmli olup insanlara zarar verenler de var ne kadar bilinçli olduğu muamma
bunun teknoloji ile ne alakası var. her çocuk teknolojiye erişiyor. kaçı gidip birilerini katlediyor. 8 yaşımdan beri bilgisayar başındayım. en büyük zevkimdir. ben kimi öldürdüm