İlişkiden 2 hafta sonra yapılan kanda gebelik testi doğru mudur benim negatif çıktı
2 ay
Cevap
4Cevap
Merhaba, kanda hcg hucreleri 12-14 gün içerisinde yükselir, yani ilişkiden 2 hafta sonra yapılan test evet doğru sonuç verir
Kanamam da olmuştu yerleşmr ksnaması sanıp yaptırdım ama negatif çıktı internette kanama sırasında yapılan test yanlıştır diyodu o yüzden sormak istedim
Kanaman normal regl kanaması gibi mi
Hayır 4 gün sürdü lekrlenme gibi sma geçen ay adet geciktirici kullandım onunla ilgili olabilir mi
Beklenen reglin ne zaman
9 nisandı
İlişki tam olarak ne zamandı, reglin genelde düzenli midir
Düzenlidir ilişki 24 Mart
Ovulasyon döneminde girmişsiniz ilişkiye, korunuyor musun?
Sürtünmeyle oldu ya korunmadım ama
endişe etmeni gerektiren bir durum yok o hâlde, sürtünmeyle olan ilişkiden gebe kalma ihtimalin imkansızdır
Gerçekten mi sonuç doğrumudur yani güvenebilir miyim
Sütünme ile tatminde gebelik olmaz, tabiki rahat olabilirsin
Ama hala adet olmadım 4 gün gecikti
Menstruasyon döneminde gecikmeler olabilir, muhtemelen gebelik stresi yaşadın, bu bile reglinin gecikmesine neden olabilir, ayrıca geçen ay ilaç kullanmissin, menstruasyon döngüsüne etki eden ilaçlar, birkaç dönem regl düzenini bozabilir
Oh birsz rahatladım o zaman o gelen kanana yerleşme kanaması değildir dimi
Dilersen detaylı konuşalım, kanamanin rengi nasıldı, miktarı ne kadar oluyordu vs bunlar önemli, ki ortada bir ilişki yokken yerleşme kanaması da olmaz
Rengi kırmızıydı ve lekelenme gibiyfi
Lekelenme kanaması açık pembe ya da kahverengi tonlarında olur, çamaşırını lekeleyecek kadar gelir daha fazla değil
Evet sildiğimde geliyodu pedi bile doldurmadı
Endişe etme, gebelik yok sende
İnşallah ya biraz korkutucu işte
Bi regl olsam rahatlıycam da olamıyorum işte ama belirtiler var
Ortada bir ilişki bile yok, dilersen takip et daha detaylı konuşalım
Doğrudur genelde ama gebelik testleri kesin sonuç vermiyor her zaman
Kanamam vardı ara kanamam önceki ay adet geciktirici içmiştim kanama yerleşme kanaması olsa test doğru çıkardı dimi
Kanama yerleşme kanaması olsaydı üzerinden birkaç gün geçince kanda test zaten pozitif çıkardı
Kanamadan 1 gün sonra yaptırdım
Bide kanda gebelik testiydi yani doğru olmaz mıydı ya
Günden güne değişir sen ara ara yap
Tamam saatte 1 yaparım
Saatte bir değil sabah kalktığında aç karnına sadece hiçbişi yiyip içmeden
Fazla verme la yoksa vajinan eskir he
Bide kadınsın kadınlığından utan
Sende evlenmeden verdiğin için kendinden utan
Belirti var mı
2 3 gün sonra bidaha yap
Çocukmu bekliyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkiden 2 hafta sonra yapılan kanda gebelik testi çoook büyük oranda doğru sonuç verir canım 🍼 Genelde ilişkiden 12–14 gün sonra kandaki gebelik hormonu çıkmaya başlıyor. Negatif çıkması büyük ihtimalle gebe olmadığın anlamına geliyor. Yine de adet gecikmen olursa bir kan testi daha yaptır, içini rahatlat. Unutma, annelik şüphe kaldırmaz, ikinci test cüzdandan çok stresi hafifletir 😄