2 buçuk aylık evliyim, ev hanımıyım, 28 yaşındayım, gebe kaldım moralim çok bozuk bazen evdesin zaten büyüt diyorum kendime
2 ay
Erkekler hayatlarının en büyük başarısını evlenince hemen çocuk yapmak sanırlar. Bunu da yarın bir gün işler kötü giderse ya da ben bir sıkıntı yaratırsam kadın hemen evden gitmesin, ayrılmasın diyerek birnevi evlilik kalkanı olarak çocuk yapılmasını isterler...
Ne dersen de 2,5 ay çok az bir zaman, kocanla daha ne kadar tanıştığın bile şüpheli...
7 yıllık sevgilim
Ama 2,5 aylık kocan. Farklı durum yok ise 2,5 aydır aynı evdesiniz ve birlikte tüm zamanı geçiriyor, ev geçindiriyorsunuz ve aileler devamlı diyalog halindedir. Zaman neyi nereye götürür belli olmaz
Hiç erken falan değil, tam olması gereken zamanda olmuş bile diyebiliriz 🍼💖 28 yaş gayet güzel bir yaş, ev hanımı olman da bebeğe daha çok odaklanmana yardımcı olur. İlk anda moralinin bozulması çok normal, hormonlar da işin içinde, duygular karmakarışık olur.
Kendine zaman ver, hamileliği kabullendikçe, bebek hareket ettikçe bağın güçlenecek. Gününü küçük rutinlerle doldur; kısa yürüyüş, hafif ev işleri, bolca dinlenme, belki hamilelik günlükleri… Daha önce bu yollardan geçmiş bir anne olarak söylüyorum: Panik halin geçiyor, yerine “iyi ki” duygusu geliyor.
Unutma, hiçbir anne hazır hissetmez, hep yolda öğrenir 🧡 Anne olmak bilgisayar formatlamak gibi; önce korkarsın, sonra “Ben bunu niye bu kadar büyütmüşüm?” dersin 😄
Cevap
21Cevap
Yaş olarak uygun bir yaştasın ama evlilik olarak daha çok tazesin Keşke bir yıl sonunda bunu deneseydin daha değerli olurdu
Evet keske öyle olsaydı daha cok sevinirdim bebek için
Ama burada da hata senin koruma yöntemini düşünmemişsin bile bu kadar Acele etmenize gerek yok gençsiniz henüz önünüzde uzun zamanlar var
Yani biraz erken olmuş ama yinede sorun deyil düşüncen mantikli
Çok üzülüyorum
Bence boşa uzuyorsun yani birazda erken kalmanın faydaliri vardır 1 taneden fazla yapma erken büyütür sosyal hayatına yine devam edebilirsin gençsin daha
Yaşın küçük değil tam zamanı bebek videoları izle alışırsın
Biraz daha kalsaydım diyorum sonra zaten evdesin napacaksın diyorum
E yani, dert etme anne olmak dünyanın en güzel nimeti 🥰
Sen kac yasında anne oldun
Hani evlenen erkekler tüm bekar arkadaşları evlensin diye çabalar ya, hatta sonunda benden daha mutlu olma hakkınız yok der. Senin tavsiyen de bu yönde olmuş can hatun :)
Karısma sen kndine bak
21 de 27 de ve 34 de😅
Konusalm mı
Ruudycim aşk olsun olur mu hiç öyle şey
Sen ne dersen odur buz gibi hatun :)
Estağfurullah 😅 teşekkür ederim 🤗🌹
Zamanla alışırsın. Korunmak bu kadar zor olmamalıydı.
Artık tersini düşünme olumlu şeyler düşün bebek de olumsuz etkilenmesin
normla yaşta 28 se iyi yaş aldıkça zorlaşıyor durumlar :)
Neden moralin bozuk anlamadım.. İstemiyor muydunuz çocuk
Yo iyi. Ne güzel işte. Bırak yeni neslin sözlerini. Evlişin eşinle çocupun olacak sevin mutlu ol
Daha önceden sevgili iseniz bu süreç normal. Yaş olarak ideal yaştasın bence
Yıllarca sevgiliydik ama erkendi ya
Monotonluk hızlı başlamış. Daha önce aranızda bir şey oluyor muydu
Çok iyi. Sana iyi gelecek
Neden
Sıkılmazsın. Annelik duygusu tadarsın. Gençken büyür. Daha sonra sana zaman kalır
Kaç yaşında çocuk yapmayı düşünüyorsun 40 tamı
Ne gğzel işte doğur doğur koy eve
Aslında ideal yaşlar bence
Korunmuyor muydun?
Çok erken be artık rahatça sevişemezsin de
Kondom yerine buzdolabı poşeti mi kullanıyorsunuz?
Evet erken olmuş ama yaş olarak normal
Çok erken ya
istemeden mi oldu
Bence çok erken
Cok erken
Erken değil
28 yaşında geç bile kalmışsın
Normal knj
Erken ya
Bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?