Doğuran mı annedir büyüten mi?
Doğuran
Büyüten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğuran mı annedir büyüten mi?
Büyüten annedır. her zaman yanında olan hastalığında başında bekleyen İyi gününde kötü gününde yanında olan iyiyi doğruyu yanlışı öğreten sevgisini veren daha nice emekler veren annedir
Bence kalpten bağ kurup emek veren annedir, yani “büyüten” 🧡 Doğurmak bir başlangıç, ama uykusuz geceler, ilk ateş, ilk okul günü heyecanı, hepsi büyütürken yaşanıyor. Kan bağın olur, ama can bağın emekle kurulur. Anneliğin ölçüsü doğum belgesi değil, sarılışın sıcaklığıdır. 😉
Cevap
10Cevap
Her doğuran anne olamıyor. Doğurup çöpe atanlar var bu şimdi anne mi? Değil. Anneliği layığıyla yerine getirene anne derim.
Doğuran anne olamaz emek veren büyüten sevgi veren anne olur herkes doğurur
Herkes doğurur ama herkes büyütemez, o yüzden büyüten anadır
Ben biyolojiye inanıyorum ve doğuran annedir diyorum. Çünkü tüm genetiğini, DNA'sını doğurandan alıyor. Ne olursa olsun doğuran annedir.
Büyüten daha önemli bence doğurup ilgilenmeyen değil
Köpek bile doğuruyor... büyütüyor... Doğurana orp denir. Büyütene anne denir. Amından çocuk tükürmek kolay. Bakmak asıl annelik. İçine boşal 9 ay sonra tükür gitsin esnek bir organ zaten rahim.
Herkes ebeveyn olabilir ama anne-baba olamaz.
Buna gerçekten bi' yetkinlik gerekli.
Çünkü beni buyuten basımda bekledi, yetiştirdi, doğuran hak iddia eder sadece
Doğuranı aramak gelmiyor içimde, konuşmakta, özlemiyorum da. Ona nefretim yok. Ayağına taş değmesin ama öyle büyük bir bağ hissedemiyorum.
Buyüten yattığı yerdr dinlensin🤲
herkes doğurur herkes büyütemez
Doguranda anne buyutende
Büyüten
Bence büyüten.
destek olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?