Annemi sevmek zorunda mıyım, annem beni neden sevmiyor ve suçluluk hissetmemek normal mi?

annemi sevmek zorunda mıyım? çünkü ben sevmiyorum ve bundan rahatsızlık duymuyorum biliyorum ki o da beni sevmiyor işini gördüğüm kısa bir zaman dilimi sever ya da onda da kusur bulur yapmadığımda zaten en kötü evlat ben oğulları yapmazsa aman onlar erkek yüce erkek evlat ben bencil kız çocuğu olurum annem beni sevmiyor bana hiç güzel olduğumu söylemez giydiğim şeyleri yakıştırmaz saçlarımı beğenmez aksine durup dururken saçların çok çirkin deyip moralimi bozar annem beni neden sevmiyor onu sevmemek bana suçluluk hissettirmiyor ondan uzakta daha mutlu hissediyorum çünkü ona mecbur olmayı sevmiyorum beni hep ya babama ya halama ya da bildiğiniz gibi baba tarafını sevmeyen anneler hep kızlarını o taraftaki insanlara benzetir benimki de öyle beni hep dışlar hep en çok ben gözüne batarım bundan nefret ediyorum annemi sevmiyorum
Annemi sevmek zorunda mıyım, annem beni neden sevmiyor ve suçluluk hissetmemek normal mi?