En dindar çevrelerin oğlanları bile rahat davranıyorlar
2 ay
En dindar çevrelerin oğlanları bile rahat davranıyorlar
Cevap
8Cevap
Hiç sorma hele iş yerindeki kızlara espri yapıp birlikte gülüyorlar ya sevgililerin olduğu halde kafayı yiyorum bende de var bir tane
Ay kalbim duracak ciddi misin nereden bulacağız adam gibi adamlaro
Ben gerçekten bu koskançlığım yüzünden ilişki yaşayınca kendime yazık ediyorum yıpratıyorum kendimi. Bi de takipleşme dediğim hald eşi yerindeki kızla takipleşti kavgamızı görmen lazımdı nasıl cşyak ciyak bağırıyorum falan neyse sonunda çıkarttı tabi kızı. Erkeklerin mallıklarınfan nefret ediyprum karşı cinse mesafesini koyacak gülüp sohbet etmeyecek birini istiyorum ama yok bende elindekiyle yetiniyorum offff çünkü dışarda daha beter rahat erkekler var
Eşi yerindeki değil iş yerindeki olacaktı
Ama bu çok yorucu bir de seni suçlamaya başlar sen karışıyorsun diye doğal olarak uyumlu olduğun seni sen demeden anlayacak biri olsa keşke karşında bence kıskançlık çok büyük bir sorun küçük değil yıpratma lütfen kendini
Beni çok seviyor hediyeler alıyor bunun farkındayım ama sevgi her şey demek değilmiş bunu anladım. Takipleşme şunu yapma dediğim şeyleri izin veririm diye düşünüp yapan birisi zaten beni anlamıyordur ki anlamayacaktır da bir daha bu hatayı yapmadı ama yaparsa ayrılacağımı da çok iyi biliyor. Sadece üzüldüğüm tek şey anlaşılmadığım. Zaten dediği şey şuydu sanki gittim de buluştum mu takipleşme falan diyor ama beynim ayırt etmiyor ya takipleşmeye aldatmayı bir de insanlar çok normalmiş gibi bakıyor takipleşmeye
Haklısın kendimi yıpratmamam gerekiyor bir de ne kadar özgüvenli olsan da o iş yerindeki kızlarla kendimi kıyaslıyorum falan saçmalık bildiğin
Çok zor durum valla bacım
Sen olsan ayrılır mıydın çünkü tahammül edemiyorum o kızlarla sohbet etmesine
Büyük konuşmayayım ama buna katlanma bence
Ne diyorsun la
Yanlış yazmışım
Soru ne
Çok kıskancım bütün erkekler rahat
Ben de çok kıskancım
Nasıl yani niye bulamıyon
Boğacak kadar mısın?
Kadın kızla hiçbir iletişimi merakı bakışı olamaz onun dışında rahatım çıksın gezsin gitsin güvenirsem sorun yok
Kapalı mısın açık mı?
Açık
Vay harika, sana beni boğacak kadar kıskanç kızlardan hoşlanıyorum desem inanır mısın? Benim de boylynir takıntım var kız kıskanç olsun beni boğacak kadar sıksın istiyorum işte. Bence çok iyi olur ya.
Nasip bulur seni
Bulursun
Çok mu kıskancsin
zor devir
Vallahi ya sen erkeksin bilirsin güvenilir karı kız işi olmayan var mıdır sence
yoktur, yapamayan vardir belki
Of be
maalesef
Geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini suçlama, önce onu bir kenara bırakalım 🧡 Çevre dindar olabilir ama unutma, herkesin karakteri farklı. Senin kıskançlığın da aslında sevgi ve güven ihtiyacından geliyor. Biraz nefes alıp kendine alan tanırsan, karşına çıkan erkeği de daha sağlıklı seçersin. Sonuçta “kısmet kapıyı çalar, sen yeter ki kapıyı kilitleyip içeriden söylenme” 😂👩👧👦