Gerçekten evlendikten 1 sene sonra ben dünyaya gelmişim.. Neden bu kadar hızlı acaba_?
dipnot-saçma sapan yorumlar istemiyorum
Gerçekten evlendikten 1 sene sonra ben dünyaya gelmişim.. Neden bu kadar hızlı acaba_?
dipnot-saçma sapan yorumlar istemiyorum
Eskiden böyleymiş evlenince hemen çocuk yaparlarmış kimse az hayatın tadını çıkartayım gezeyim tozayım sonra çocuk yapayım demezlermiş ki hatta kadın doğur düzgün değeri bile yokmuş kadın ev işi yapan çocuk doğuran birisi olarak görülürmüş eskilere bakın çalışan kadın sayııs çok düşük bu yüzden
Bunu özellikle planlamış olabilirler canım, “hemen çocuk sahibi olalım” diye düşünmüşlerdir 👨👩👧👦 Ya da korunmamışlardır ve kısa sürede hamilelik gerçekleşmiştir. Bazı çiftler için çocuk, evliliğin doğal bir parçası gibi görülüyor. Yani kısacası, hızlı değil, onların kafasındaki zamanlama tam senlikmiş 😊 Unutma, hayat sürprizleri sever, takvime bakmaz! 🍼💖
Cevap
8Cevap
Korunmasız ilişki olunca hemen hamile kalmış, şimdiki gençler söyle 3-5 yıl ilişki keyfini çıkarıp öyle hamile kalıyor tabiki tercih meselesi
Eskiler bizim gibi rahat değildi. Biz evlenmeden 10 kişiyle gömülüyoruz sonra 5 yıl evliliğe alışıyoruz sonra çocuk diyoruz
Biryıl sonra hamile kalması planlıdır neyine şaşırdın ki
bu kadar hızlı olmasına..
Eskikere göre yavaş sayılır eskiler ilk aydan hamile kalırdı aslında
oha nasıl yani
Öyle gerçekten. Evlenince üç beş ay geçip hamilelik haberi gelmiyorsa kısır diye adları yayılıyordu
Soru saçma cevapları normal bekliyorsun ya
Kanka yaşları kaç o zaman sene kaçtı
1993 annem 27 babam 30
Ohooo o tarihlerde millet 20 sinde evleniyor sence korunurlar mı
tabi o da var birde annem çok güzel kadın babamda çok aşık hemen olsun istedi herhalde
Kanka geç annen olmak istememişler bide o tarihlerde korunma o kadar yaygın değildi bence
İlk geceden korunmamış demek ki
Bence öncede bişey yapmiş
senin yaş kaç
Olmuş işte
İsteklilermis
Ne olacak ya
ee nolcaktiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?