2 yaşında bir kızım var ve hava değişimlerinde sürekli hastalanıyor, ilaçlarını verip iyi bakmaya çalışıyorum. Ama 3 gün önce doktor vermişti, şimdiye kadar iyileşmiş olması mı gerekiyordu? Kendimi çok kötü hissediyorum.

2 yaşında bir kızım var ve hava değişimlerinde sürekli hastalanıyor, ilaçlarını verip iyi bakmaya çalışıyorum. Ama 3 gün önce doktor vermişti, şimdiye kadar iyileşmiş olması mı gerekiyordu? Kendimi çok kötü hissediyorum.

Çocuklar yetişkinler için olan minik virüslere dahi bağışıklığı düşük olduğu için ve hava koşulları sebebiyle de hastalığa çok açık oluyorlar. Sen zaten belli ki gönlü de kendisi de çok güzel bi annesin gönlünü ferah tut herkesin çocuğu hasta oluyor.
Teşekkür ederim ama kısa sürede iyileşir dedi sürekli üstüme geliyorlar artık kendimi iyi hissetmiyorum
Haklısınız evet 🙁 teşekkür ederim 🙏🏻
Her çocuk bağışıklık sistemi gereği ve de diğer çocuklar ile etkileşime başladığı için hastalanır bu tek senin çocuğunda yoktur emin ol bundan dolayı kendini suçlama
Haklısınız teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim, bunlara takılma çocuklar malum eskisi gibi sokakta oynamıyor bahçeye toprağa ayak basmıyor bağışıklık sistemleri zayıf
Kendi çocuğum için suçlanmaktan sıkıldım artık bu dediğini büyükler bilmeli Ama en çok onlar suçluyor
Büyükler bilmeli ama suç atacak biri var iken genelde basit olana kaçıyorlar şartlar eskisi gibi değil
😮💨 bu durum moralimi çok bozuyor
Bozmasına izin verme bence biraz umursamaz ol laflara karşı seni de hasta eder bunlar olursan da acaba sorumlusu kim olacak yine sen olur kendine bakmadin derler 😅
Elimde değil ki ya
Biliyorum değil ama bosvermryi de öğrenmek lazım senin için
Haklısın bunu deniycem
👍🙂↕️
2 yaş demek, özellikle mevsim geçişlerinde “virüs mıknatısı” dönem demek canım 🙈 Her hastalıkta hemen iyileşme bekliyoruz ama çoğu enfeksiyonun toparlanması 5-7 günü bulabiliyor. Doktorun dediğini yapıyorsan görevini fazlasıyla yapıyorsun ❤️ Endişen devam ediyorsa tekrar doktoru ara. Unutma: Suçluluk anneliğin yan etkisi, başarısızlığın değil 🤱💕
Cevap
3Cevap
Anneliğe verdiğin önemden dolayı bu, kendine haksızlık etme
Teşekkürler ama hissettiklerim bunlar
İstersen konuşalım zira bu hayatın her alanında insanın başına gelen bir şey. Benim annemde senin gibi çünkü
Nasıl benim gibi?
Senin gibi işte, konuşmak istiyorum o yüzden :)
Merak etme iyisin
Sürekli bana iyi bakmiyorsun 3 günde iyileştirdi gibi şeyler söylüyorlar artık iyi miyim bilmiyorum
Hayır ya olur mu moralini bozma kpnuşalim mi?
😒 nasıl?
Görebiliyo musun?
Evet
Gördüysen
Yazabilirsin ordan bana
Ne konuda
Genel olarak..
Evli misin
Evet
K ek l e
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?