ben olsam ki olamam. neticede kadın dünyasına yabancıyım. ekrek beyni ile dusunuyorum ben olsam dogurmam. hani senin gibi bi dusunceye dahi girmem. düsünmem bile. direk karar net. ilk kürtaj acıldgında direk yaparım. bu konuyu kendi icimde degerlendirmem bile. o kadar net olurum yani. bi de kendime kızarım ya ben derim hayatımın en güzel zamanlarındayım. hani f sultan mehmet zamanı gibi osmanlının. dede ile benim ne isim olur. bi kere hamile kalmadan niye seks yapmayı bilmiyorum. hadı oldu ertesi gün hapı vs niye denemedim. derdim.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayAllah bebeği nasip etmiş. Canı veren ve alma hakkı olan sadece Allah'tır. Karşındaki insan bebeği istememekle veya sahip çıkmamakla kendi vebale girer. Sen Allah'ın izni ile doğum zamanın gelince bebeğini doğur, rızkı veren Allah'tır. Akabi çocuğun babasına dava aç..!, baba olarak çocuk üzerindeki maddi bakım giderleri sorumluluğunu alsın ayrıca nüfusuna'da işlensin. İster senle evlenir isterse evlenmez ama çocuğa olan maddi bakım sorumluluğunu kanunen alır... Kürtaj hatasına girersen o canın vebalini dinen bir araştır derim. Alo 190 diyanet fetva hattı var mesai saatleri arasında arayabilir ve bayan din görevlisi tercih edip danışabilirsin... Ayrıca hamile kalman konusunda senin'de tedbirsizliğin var :(. Dünya geçici ve hayat kısa ahiret hesabı çok zor ve cehennem dayanılacak azap yeri değil'ki kürtajı bu konu üzeride düşün ve bu hatayı yapma derim.
00 Yorumla
Kafanda hangi fantezi var bilmiyorum. Hiç bir kızın kendinden 30 yaş veya 20 ya büyük sevgisi yok ve olamaz da. Bi yerinizden element uydurmayın. Yazdığınız yazacağını her şey örnek oluyor. Onun için suç da işliyor olabilirsiniz.
Yapmayınnnnn, böyle soru olmaz hem de hiç olmaz. Milleti de günaha sokmayın
935 Yorumla- 2 ay
Ne suçu ya. Ne saçmalıyorsun. 90 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızı becerse bundan sanane. Yaş legal sınırı 18. Rızayla oluyor her şey.
- 2 ay
@Alpha_Rules bi pedofili de burada
- 2 ay
hasta mısın musti etiketli zaten alpha rules yazıyor kimi etiketlediğim belli olmuyor mu sence
- 2 ay
ben sana bir şey demedim zaten orada etiketlenmiyon zaten ben ordaki şahısa diyorum 18 kıza becerebilir diye sapığa
- 2 ay
@mehmetbey___1907 Alpha haksız mı? yasalar izin vermiş neden sapık olsun? Siz yasalardan daha mı iyi biliyonuz?
- 2 ay
@12fh8lvT reşit ama zihinsel olgunluğu yok kendi isteğiyle cinsellik yaşayabilir ama sen eşek kadar aklı başında erkek olarak bunu kötüye kullanamazsın... gerçekçi kararlar veremez.. bedensel ve zihinsel olgunluk 25 te tamamlanır.. bu yaştan sonra yaptıklarının mesuliyeti kadına aittir... Bu uyumsuzluğa sebep olan hastalık psikotik bozukluk pedofili... Yasa 18 yaş reşit der ama onunla her şey yaşayabilirsin demez!! Yaş almış kadınlar ve erkekler için geçerli bir uyarı!!! ayrıca genç kadın içinde risk... yaşlı erkeğin spermi mikroskop altında bakıldığında yıpranmış görünür artık kaliteli sperm yoktur... Hamile bırakır ama y kromozomuna ait hastalıklarıda taşır... Yaş almış kadının yumurta hücresinde 50 kalıtsal hastalık endişesi varsa erkekte y kromozomu kaynaklı 52-53 olur... Zeka normalden daha az olur gelişemez... İki genç bedenin üreme hücresi gibi olmaz... Yani o küçük kızı manipüle edersen onunda bilmeden hayatı kayar... Her ucu b. klu değnek... iki türlüde genç kadın zararda
- 2 ay
@PeachGirl58 pedofili ne alaka allahın beyinsizi. Ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsdiyorsun
- 2 ay
@PeachGirl58 25 i nerenden uydurdun. Uzun uzun yazmış bir de. Ya harbi beg
- 2 ay
Ya harbi kafanız çalışmıyor ya. Size ne anlatılsa boş. Kanunlar zaten belirlenmiş. 18 reşit olma yaşıdır. Siz kimin kimle ne yaptığına karışamazsınız. Bu özel hayata müdahele olur allahın beyinsizleri. Özel hayata müdahale edemezsin. 30 yaşındaki bir adam 20 yaşındaki bir kızla takılabilir. Feministler beyninizi yıkamış sizin. 50 yaşındaki kadın 20 yaşındaki erkekle takılsa ona ses çıkarmazsınız ama. Amaç erkeğin haklarını kısıtlamak sizdeki başka bir şey değil. Kadın yapınca sus pus olursunuz. Size daha fazla değerli zamanımı harcayamam. Çünkü gerçekten boş konuşuyorsunuz. Ayrıca söylediklerimi de tamamen yanlış yere çekiyorsunuz
Soran2 ayNeden kavga ediyorsunuz
- 2 ay
@mehmetbey___1907 Kardeşim bak senden yaşça büyüğüm lütfen sözlerini dikkatli kullan. Ben zaten son ki yaptığım yorumda söyledim kişilere karşı. Ayrıca ben kimseye hakaret de etmiyorum. Lütfen diyorum. Ayrıca herkes benim yorumum altında toplanmış ve bu beni de alakadar ediyor.
- 2 ay
@PeachGirl58 Kullandığın pedofili kavramı tıbben ve hukuken 18 yaşındaki bir yetişkin için geçerli değildir. klinik olarak bu tanı ergenlik öncesi çocuklarla ilgilidir, biyolojik olarak çocukluktan çıkmış bir birey artık kendi iradesinden mesul bir yetişkindir. "Zihinsel gelişim 25'te biter" argümanı üzerinden rızayı geçersiz kılıyorsanız, o halde tutarlılık gereği bu yaş grubunun seçme ve seçilme hakkına, ehliyet almasına veya hayati sözleşmeler yapmasına da aynı şiddetle karşı çıkmanız gerekir. Kendi kişisel beğenilerinizi meşrulaştırmak için "yıpranmış sperm" veya tıp literatüründe karşılığı olmayan "psikotik pedofili" gibi uydurma tıbbi kılıfların arkasına sığınmanız, aslında rüşt sahibi bireyin karar alma yetkisini kendi elinden almaktır. Bir insan ya kendi kararlarından tam mesul bir bireydir ya da değildir. rıza sınırları kişisel estetik anlayışlara veya ideolojik süzgeçlere göre keyfi olarak esnetilemez.
- 2 ay
@12fh8lvT pedofilinin tek tanımı ergenlik öncesi çocuklar değildir... Ergenliğe girmiş genç kızlarda bu tanımın içinde... Kişi yaş ile birlikte artan yaş tanımlama filtresine uygun davranmaz... Normal zihinde yaş arttıkça beyin yaşına uygun kişilerle eşler beynin kimyası bozulduğunda sizin durumunuz gerçekleşir 0-12 yaş arası çocuklar 13-18 arası ergenler... ve ergenliği geçirmiş genç kadınlar... vücut sistemleri yeni yeni oturmaya başlamış kadınlar...18-24 yaş... Tıp literatürü değilde işin psikolojik tanımıyla ilgili bilgi sahibiyim.. sağlık alanında çalışıyorum ve alanım tıp ve psikolojiyle akraba bir alan... aynı konuları işliyoruz... artık 32 yaşın bile ergenlik olarak adlandırılacağı literatüre gireceği bu dönemde 18 yaş olgun demek abestir...18 yaşındaki erkekle ve kadınlarla konuş bakalım olgunlar mı? annelik babalık yapabilecek durumdalar mı? yoksa yaşlı olan birey egosal duygularını yaşça küçük kadın erkek üzerinde tatmin mi etmek istiyor? Bu tip erkeklerin özellikle özgüveniyle alakalı problemleri olduğunu görüyoruz... herşeyini kabul edecek yaşça küçük tecrübesiz kadın arıyor... sırf üzerinde otorite kurmak için... psikoloji bilimi sizinle ilgili bunu söylemiş... genç beden merakı, farklı zevkler demek değil... bu özgüvensizliğini savunmasız genç kadın üzerinden tatmin etmek... Zoofili yani beyindeki tür filtresinin kırılmasıyla oluşan hayvanı cinsel obje görmeyle aynı psikolojik bozukluk... orada da hayvan savunmasızdır... muhakeme becerisi yoktur... İnsan sevgi gösterdiğinde kötülük geleceğini düşünmez... genç kadın, küçük çocuklar gibi... sizde bozukluk var... Topluma bu tedavi edilmez dersek dışlanırsınız uyumsuz olursunuz... Ama psikoloji sizi incelemiş ve bir açıklama getirmiş... Beyninizdeki bu bozukluğu sizi manipüle ederek tedavi ediyor... başka şeylere yönlendirerek topluma kazandırıyor... yoksa sen 70 yaşında da benim 20 yaşındaki kızım için risk faktörüsün... Bunu bi anla!!!
- 2 ay
@12fh8lvT Evet 18 yaşın birşeyleri izin almaksızın yapmasını doğru bulmuyorum çünkü kadınlar o yaşlarda aşırı duygusaldır pembe görür herşeyi 30 yaş üstü erkek zekası 1 bile olsa manipüle edebilir... Bu da adil olmaz... ileride pişman olacağı bir hata olur... ortada bir sürü sahipsiz iyi yetişmemiş... fazla fazla çoğalmış gereksiz insan bulursun...
- 2 ay
@12fh8lvT Yaş almış kadın ve erkeğin spermi kalitesiz olur bu gerçek... bi yerden uydurmadım...50 yaşında adamla 20 yaşında gencecik erkeğin ürettiği sperm sayısı ve kalitesi aynı değil... sadece erkekte bulunan y kromozomu kalıtsal bazı hastalıkların taşıyıcısıdır kendi çocuğunda çıkmasa bile 3 nesil sonrasını tehlikeye atarsın...
- 2 ay
- 2 ay
@12fh8lvT İp adresini falan verde mahallen neredeyse millet çocuğunu kardeşini korusun... mahallemde senin gibi sapık vardı... küçük çocuklara p. rno çekiyordu... Hapse girdi çıktı kadınları çocukları taciz etmeye devam ediyor ne diyelim huyu bu rızaları var mı diyelim... Zevki bu mu diyelim?
- 2 ay
@PeachGirl58 Kendi zihninizde kurguladığınız o hayali profillerin ve şahsi tercihlerim üzerinden yürüttüğünüz sözde klinik analizlerin de tıpkı genetik iddialarınız gibi tamamen birer önyargıdan ibaret olduğunu en başta belirtmeliyim çünkü benim şahsen kendimden yaşça küçük bireylere yönelik bir kriterim veya ilgim bulunmamaktadır ancak sizin tartıştığınız her insanı otomatik olarak kendi zihninizdeki o karanlık şablona oturtmaya çalışmanız asıl sizin bakış açınızdaki tarafgirliği ve hatalı filtreleri ifşa etmektedir. Sağlık alanında çalıştığınızı belirtip pedofili kavramını klinik sınırlarından tamamen kopararak 18 yaşındaki yetişkin bir bireyi çocuklarla aynı kefeye koymanız tıbbi açıdan çok büyük bir yanılgıdır çünkü bu tanı tıp literatüründe kesinlikle 18 yaş ve sonrasını kapsamaz ve biyolojik gelişimini tamamlamış birine bu yaftayı yapıştırmak en başta tıbbi bir cehalet örneğidir ve asıl pedofili mağdurlarının uğradığı suçu basitleştirmekten başka bir işe yaramamaktadır.
- 2 ay
@PeachGirl58 Genç insanların hayat tecrübesi eksikliği sebebiyle ailelerine veya büyüklerine danışmadan ve bir rehberlik almadan fevri hareket etmemesi gerektiği yönündeki hassasiyetinize mantıklı bir zeminde katılıyorum ve sınırsız bir özgürlük anlayışının her zaman doğru sonuçlar doğurmayacağını kabul ediyorum ancak bu korumacı tavrı tutup da insanlık dışı benzetmelere çevirmeniz savunduğunuz değerlerle tamamen çelişmektedir. 20 yaşındaki yetişkin bir kadını zoofili üzerinden muhakeme yetisi olmayan bir hayvanla kıyaslayarak ona en büyük hakareti ve aşağılamayı bizzat siz yapıyorsunuz zira bir hayvanın biyolojik kapasitesiyle yetişkin bir insanın iradesini aynı kefeye koymak sadece mantıksal bir safsata değil aynı zamanda o kadını bir birey olarak tamamen yok sayan ağır bir kibir göstergesidir.
- 2 ay
@PeachGirl58 Y kromozomu üzerinde zaten topu topu 50 ile 60 arasında gen bulunurken sadece bu kromozoma bağlı 53 tane kalıtsal hastalık uydurmanız ve üç nesil sonrasını tehlikeye atan yıpranmış sperm gibi tıp literatüründe asla var olmayan bilim kurgu terimleriyle korku salmaya çalışmanız bilimi tamamen kendi şahsi nefretinizi meşrulaştırmak için manipüle ettiğinizi açıkça ispatlamaktadır. Eğer sizin kurduğunuz biyolojik riskin artması bir sapıklıktır mantığı doğru kabul edilseydi o zaman ileri yaştaki hiçbir erkeğin baba olmaması ve genetik risk taşıyan herhangi bir bireyin de asla çocuk yapmaması gerekirdi çünkü bu mantığa göre biyolojik risk taşıyan her ebeveyn potansiyel bir suçlu sayılmalıdır fakat siz bu tıbbi riskleri sadece kendinize düşman bellediğiniz bir kesimi köşeye sıkıştırmak için cımbızlayarak kullanıyorsunuz.
- 2 ay
@PeachGirl58 Tartışacak mantıklı tek bir argümanınız kalmadığı noktada sapık diyerek hakaretler savurmanız veya beni mahalledeki suçlularla kıyaslayarak tehditler yağdırmanız aslında kendi fikirsel çaresizliğinizi bağırarak örtme çabanızdır zira birine tedavi edilmezseniz dışlanırsınız diye parmak sallamak bilimsel bir teşhis değil sadece totaliter bir baskı kurma yöntemidir. 25 yaşına kadar beyin gelişiminin sürdüğü bilimsel bir gerçektir fakat bu durum o yaştaki birinin rüştünü ve kendi kararlarından sorumlu olma yetisini ortadan kaldırmaz ancak sizin yaptığınız gibi insanları beyni basmayan ve manipüle edilen birer çocuk seviyesine indirgeyerek iradelerini yok saymak onları birey olarak görmek değil vesayet altına alma arzusunun bir dışavurumudur. Kendi şahsi ahlak bekçiliğinizi akraba alan etiketiyle bilimsel kılıfa sokmaya çalışmanız sizi uzman değil sadece önyargılı bir manipülatör yapmaktadır çünkü biyolojik riskleri birer suç kriteri gibi sunarak insanların fıtri rüştünü kendi hayali filtrelerinize göre mahkum edemezsiniz.
- 2 ay
@PeachGirl58 3 nesil sonrasını etkiler dediğin o sperm mevzusu aslında tıptaki ileri baba yaşı etkisinin ve epigenetiğin kulaktan dolma bilgilerle iyice çorba yapılmış hali. İleri yaşlarda mutasyon riskinin artması sadece biyolojik bir ihtimal, bunu tutup da bir sapıklık kanıtı ya da hastalık gibi anlatman tam bir sahte bilim. Eğer biyolojik risklerin olması bir ilişkiyi sapıklık ya da hastalık yapıyorsa o zaman her gün sigara içen, berbat beslenen ya da sürekli stres altında yaşayan gençlerin de çocuk yapması suç sayılmalı çünkü onların da genetik kopyalama hataları gelecek nesilleri etkiliyor. Sen bu tıbbi ihtimalleri sadece kendi nefretini haklı çıkarmak için cımbızla seçip kullanıyorsun.
- 2 ay
@PeachGirl58 Y kromozomu üzerinde uydurduğun o hastalık sayıları zaten genetik bilimiyle tamamen çelişiyor. Sağlık alanındayım deyip bu kadar teknik hata yapman argümanının ne kadar boş olduğunu gösteriyor. Bir insanın üreme hücresindeki yaşa bağlı doğal değişimleri alıp bunu zoofili ya da pedofili gibi ağır suçlamalarla bağdaştırmak sadece mantık hatası değil, resmen tıp bilimini kendi kafana göre eğip bükmek demek. Kendi yazdığın korku senaryolarıyla milleti tedaviye çağırmak ya da dışlanmakla tehdit etmek yerine bilimsel kavramları düzgün öğren çünkü uydurduğun bu terimler en ufak bir teknik analizde patlıyor. Eğer biyolojik risk kriterin bu kadar katıysa o zaman belli bir yaşın üzerindeki hiçbir erkeğin baba olmaması lazım ama senin derdin biyoloji değil, insanların seçimlerini kendi hayali filtrelerine göre suç ilan etmek.
- 2 ay
@12fh8lvT Hahahha nasıl kıvırmış... Dansözlük yapmaaa!!! neyi savunduğun ortada... yalandan psikolog ve tıp doktoruyum demiyorum... Alanımla ilişkili branşlar benzer şeyleri okuyorum... Bırakta biraz bilgimiz olsun!!! Hee alanım olmasa bile makale okurum öğrenirim... Senin gibi ordan burdan kopyala yapıştır yaparak paragraflar dolusu saçmalamıyorum... her şey benim bilgi birikimim... Senin düşünceni çürütmek için uydurduğum saçmalıklar değil!!! söylediklerimin karşılığı var... Dansözlük etme!!! dediğinin arkasında dur... ben hoşlanıyorum de ki... insanlar seni tanısınlar çocuklarından uzak tutsunlar... Eğer o psikoloji bilimi seni tedavi edilemez görseydi şu an potansiyel tehlike olarak dışlanırdın... Doğrular tektir... hiç öyle ama mama deme!!!
- 2 ay
@12fh8lvT Risk diyorum kardeşim risk... bozukluk diyorum kardeşim bozukluk... Nerenle dinliyorsun... Tıp ve psikoloji sizi tanımlamış ben değil!!! Bende sana seni anlatıyorum... Dikkat et bak bu normal değil!!! diyorum... Genç bedenin zeki daha az hastalıklı çocuk doğurma olasılığını yüzde 90 ken 50 ye düşürüyorsun... üstelik çocuğun yaşında... Birinin sana gerçekleri söylemesi lazım... Göğsündeki beyaz kıldan utanmıyorsun... başka yerlerindeki kıldan neyseew hiç saymayacağim daha ağır şeyler derim de... Burası müsait değil!!! Allah çocuklarımızı sizin gibilerden korusun... Kardeşim ilerideki evlatlarım torunlarım sizin gibiler çoğalırsa risk altında
. - 2 ay
@PeachGirl58 Meseleye şahsa döküyorsan boş suizan. Ulan öyle bir şey olsa neden reddedeyim? Ben zaten 23. yaşımdayım. 18 yaşla aramda öyle bir fark yok. İlla benden küçük olsun diye bir saplantım da yok. He, olana da saygı duyuyorum o ayrı mesele. Bir kadın üzerinde otorite kurmak ve saygı görmek için onun benden haliyle küçük olmasına doğrudan gerek duymam. Bu, o kadının gözünde nasıl bir konumda olduğumla alakalı.
- 2 ay
- 2 ay
- 2 ay
@PeachGirl58 Ad hominem yapma, ciddi olarak soruyorum. 90 yaşındaki adamın spermlerindeki mutasyon sebebiyle nörolojik hastalıklarda risk faktörü var. Tamam, bu yaş abartı olabilir belki; fakat erkekler için kritik risk eşiği aslında 40-45 yaş itibariyle başlıyor. 90 yaşındaki kadar olmasa da bu dönem de ileri düzey babalık evresi. Aynı şekilde kadın da bu düzleme dahil. O da 40 yaş itibariyle risk faktörünün artışa geçtiği bir yaş. 40 yaşındaki bir adam ve kadının çocuk sahibi olduğu senaryoda hem anneden hem de babadan dolayı risk faktörü katlanarak artıyor. Bir de dış etkenler de var. İrade dışı olan hava kirliliği, radyasyon, hava kirliğini haricinde iradeye bağlı özellikle sigara kullanımı DNA hasarına yol açıyor. Ee, şimdi benim anlamadığım bu mantığa göre sence bu yaşlardan sonra özellikle günümüz dünyasında (malum dış etkenler artmış durumda) insanların çocuk sahibi olması suç mu teşkil etmelidir? Sen eğer 33 yaşındaysan artık annelik evresinin son demlerinde misin? Yani çünkü senin kurduğun mantık buraya çıkıyor.
- 2 ay
dediklerinin gerçekliği yok diyor... o yüzden örnek verdim
- 2 ay
@Alpha_Rules 18de seni durduran ne oldu tam olarak. etik değil 90 yaşında dede bi zahmet 18liğe yan bakmasın 18liğe bakan şartlar ve kanunlar el verse 12liğe de bakar zira bakıyor da afganistanda arabistanda ortadoğuda vs. ayıp denen bir şey var 90 yaşında adam bana yanlasa ciddi manada sapık olduğunu düşünürüm değil 90, 40a yakın adam bile bir zahmet bana yürümesin ha parası varsa yeriz o ayrı ama o kadar midem almaz ilerisini
- 2 ay
@PeachGirl58 siz halen tartışıyor musunuz soruyu soran bile unuttu bu soruyu :D
- 2 ay
@Sayhelloto insan sapık olunca farketmiyor böylelerine fazla takılmayın burası KS trollerle dolu sapıklarla dolu bir yer fazla ciddiye almayın
Çocuk büyük sorumluluk. baba olmazsa en azından yanında mutlaka başka yakınlarının olması lazım. yanında kocası olan kadınlar bile psikolojik çöküş, bunalım yaşıyor. eğer ailen sana yardım edicekse ve sen maddi manevi bu yükü taşımaya hazır hissediyorsan doğur. ama açıkçası ben doğurmamandan yanayım. umarım her şey gönlünce olur.
37 Yorumla
Soran2 ayBende kararsız kaldım babasız ve evlilik dışı çocuk büyütmek istemiyorum
- 2 ay
kaç haftalık? bence fazla zaman kaybetmeden hemen aldır. belki bu adamla olmiycak, kopucaksınız.. neden böyle tuhaf bir öz geçmişin olsunki? daha bu işin sözde tarafı. bir de yaşaması var. baba bakmadan büyütmek çok zor. çocuk koyduğun yerde durmuyor ateşlenmesi bilmem nesi var koştur koştur acile götürmen gereken durumlar olabilir. ailen de yüz çevirirse çok zor durumda kalabilirsin. üstelik çocuk büyüdüğünde baba sevgisi görmiycek. bu insanın benliğinde öyle yaralar açıyorki
Soran2 ay6 haftalık mış bugün öğrendim adam zaten evlilik istemiyor başka kadınlardan vazgeçemiyor
- 2 ay
eğer anne olmayı çok istiyorsan ya da adamı çok seviyor, ondan çocuk doğurmak istiyorsan ve en önemlisi kendi imkanlarınla çocuğa bakabiliceksen doğur.
göze alamıyorsan hemen müdahale et çünkü zaman aleyhine işliyor. ben olsam göze almazdım açıkçası. yinede karar senin. inşAllah her şey gönlünce olur.
Soran2 ayTek başıma bakamam br ailemde kabul etmez adamın ömrüde çok uzun değil sonucta 58 yaşında
Soran2 ayTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Hamile olduğunu anladığın an zaten kalbin bir şeyler söylemiştir canım 💕 Yaş farkından çok, bu adam sana gerçekten iyi bir eş ve baba olabilir mi, önemli olan o. 10 yıl sonra, 20 yıl sonra yanında nasıl bir adam olacağını düşün. Kararı sen vereceksin, kimse değil. Unutma, anne olunca takvim değil, yürek çalışır 😄🍼
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 2 ayuzak dur dayın yaşında
20 Yorumla
2 ayGerçek ve samimi bir cevap vermem gerekirse ben bu olayın gerçekte yaşandığını düşünmüyorum Senin sadece İspir veya yorum almak için bu soruyu sorduğunu düşünüyorum çünkü aklı başında olan bir kızın hele ki bu yaştaki bir kızın 50 yaşındaki sevgili yapmazsa veya 50 yaşındaki bir insandan hamile kalabileceğini düşünmüyorum Eğer böyle bir durum varsa ya aklını yitirmiş olman lazım ya da örnek veriyorum zorlanmış bir durumda kalmış olman lazım diye düşünüyorum Onun dışında hiçbir şekilde sağlıklı bir düşünce aklıma gelmiyor. ama Neticede böyle bir halt yediyseniz ortada bir canlı varsa kusura bakmayacaksınız Herkes o işi sorumluluğunu alacak 5 dakikalık zevk için bir şeyler yaşamayı biliyorsa evlenip sahip çıkmayı da bilecek Güzelim sizin de aklınız yok muydu ya kocaman kızsın Yani öyle bir hatayı Nasıl yapabiliyorsun hem günaha giriyorsun Hem bir de bu günahı ikiye katlamaya çalışıyorsun Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla
2 ayAradaki 30 yaş farkından ziyade, partnerinin evlilik istememesi ve çocuğa sıcak bakmaması en büyük risk faktörleri. Bir çocuğu, babasının desteği olmadan ve ailenizden gizleyerek büyütmek psikolojik ve maddi olarak çok yıpratıcı olabilir. Karar vermeden önce, bu yükü tek başına omuzlayıp omuzlayamayacağını ve çocuğun nasıl bir geleceği olacağını gerçekçi bir şekilde değerlendirmelisin.
10 YorumlaMaşallah dayım. eski avcılardanmis vurmuş gol olmuş evli mi enistemiz evliyse vay haline de evli değilse olan olmuş artık adamsa sahip çıkacak değilse ortada bırakacak ama günahsız yavruya kıymanın vebali ağır doguracaksin her halükarda ama yok ben o vebali alırım diyorsan da karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayDünyada 1 gün pazar günü seks günü ilan edilmeli ki böyle kızlar hayal kurmakla uğraşmasın. istiyen kadın-erkekler prezervatifleri kapıp dışarı çıkıp vuruşmalı 1 gün her türlü fantezi gerçekleşmeli yılda 1 gün. Amerikalıların arınma gecesi gibi olmalı aynı.1 Günlüğüne kadınlar içindeki fantezileri dökücek Umarım atatrk büstüne çıkarıp kafasında yapmazlar 😁
13 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBir anlık hayal ederken fazla kaçmış. Amacım hakaret değildi. arınma gecesini düşününce böyle absürt bir şey aklıma geldi.
Cevap sahibi2 ayYorumu kaldırsana @soran azcık fazla kara fanteziye dalmışım.
Gizli Üye(25-29)2 ayBir arkadaşım vardı ortaokulda babası 75 80 civarıydı. Geceleri nefes aşıyor mu diye uyanıp kontrol ediyorum diyordu. Evet genç baba da erken yaşta vefat edebilir ama istatistiksel olaeqk baktığımızda erkek ömrü 75 yıl ortalama hiçbir çocuk bu yüksrk ihtimal yüzünden kotku yaşamamalı.
00 YorumlaÇocuk yapacak noktaya geldiyse sevgi, saygı vardır diyeceğim ama 30 yaş baba kız ilişkisi gibi ilerde kuşak farkı ilişkiye , anne baba olma anlayışına yansıyabilir..
30 Yorumla
2 ayKonu bence troll ama değilse de bence adam çocuğu istemiyorsa doğurma o zaman. İki tarafın da istemesi lazım genelde. Keşke kondom kullansaydınız. Korunsaydınız. Ya da ertesi gün hapı falan kullansaydın. Olan olmuş. Bundan sonrasına bak derim
11 Yorumla
2 aySen zaten hatayı onunla birlikte olarak yaptın şimdi ister doğur ister tek başına büyüt çocuğu senin bileceğin iştir bu.
O adam nerdeyse senin baban yaşında öyle birisiyle ilişkiye girdiysen bunu göze almışsın demektir
10 YorumlaYani çok akıl karı bi hareket değil kaldı ki zaten bunun aile baskısını vs.. kaldırabilir misin ki sen ve ilerleyen yıllarda bu baskıyı çocuk da görecek
20 Yorumla
2 ayYani benim sevgilimle 39yasında ben 18yasındayım biz bulustumuzda ılıskıye girmem ama keşke insan bir kere sevince düsünemiyor ama çocuk suçu yok ya doğur cünkü o sana ve sevgiline allahın emaneti allah yardım eder kalbini dinle abla 🤲🤲🤲🤲🤲
215 Yorumla- 2 ay
Senden bana lazım. Beni de bul konusalım.. hayran kaldım sanaaaa
- 2 ay
@bekarerkek77 neyine hayran kadlın merak ettim
- 2 ay
@Eleven3405 sana soracaktı
- 2 ay
Sana sormadım diğer arkadaşa sordum
- 2 ay
@Eleven3405 bana hayran kaldımı söylemis ya ondan söylüyorum
- 2 ay
Tama onu sordum neden hayran kalmış sana diye merak ettiğimden
- 2 ay
@Eleven3405 etme
- 2 ay
Ben yardımcı olayım
- 2 ay
@Romantiq_deli yok askım sakin
- 2 ay
@seninsevginden
- 2 ay
@Romantiq_deli benim sorularıma cvp yazma benden hayatımdan uzak dur ya senin yüzünden kimseye güvenemiyorum... Mal
- 2 ay
Şu adamı bul bana senden başka bişey istemiyom damla
- 2 ay
@Romantiq_deli ya kes hangi yüzle bana yazıuçyorsun... Serefsiz
- 2 ay
O lafı ben sana yediririm damla
- 2 ay
@Romantiq_deli pok. Yedilirsin
1 aySiz ve sevgiliniz sağlıklı bir ilişki içinde iseniz, yaş farkı tek başına hata sayılmaz; ama 58’lik bir kadının hamile kalmasıyla ilgili sağlık risklerini doktorla konuşmak önemli. Kendinizin ve bebeğin en iyisini düşünerek karar verin.
00 Yorumla
2 ayyani cocuk yapmışsın ama adam senden yasca buyuk hadi onuda geçtim evli değilseniz doğacak cocugun aile yapısında bozukluklar ve sorunlar olcagını dusunuyorum bence aldırmak en mantıklı karar ama tabikide son karar senin her ihtimali dusun ona göre kararını ver canm
10 YorumlaDalga mı geçiyorsunuz sizi geçtim doğacak çocuğa yazık çocuk 15 20lerindeyken babası kaç yaşında olacak psikolojisi bozulacak gerçekten şaka gibisiniz yapmayın şu hataları
10 Yorumla
2 ayAdam size rahat imkanlar sağlıyacak durumdaysa doğur
42 Yorumla- 2 ay
Aynı yaşlar daha iyi olmazmi
- 2 ay
Sağlamayacak olsa zaten gidip 60 yaşında tarihi eserle beraber olacak
2 ayFazla yorum alıyım diye düştüğüm durum
Yine de yakışmadı yalanı Bile düşün yani21 Yorumla
Soran2 ayYalan değil
Pek inandırıcı gelmiyor senin bu sorularına bakınca sanki erkek olan sensin de genç kızların peşinde koşuyor gibisin
20 Yorumla
2 ayEvlilik dışı olması en büyük hata. Akıllı hareket edilmeyince yanlış bir sonuç çıkmış ortaya. En üzücüsüde yanlışının bedelini daha doğmamış bir cana kıymak ile düzeltmeye çalışmandır. Bu duruma sebep olan sistem batsın. Senin hayatını bilmiyorum sana kızmak yerine sisteme kızmanın en doğrusu olduğu kanısındayım. Herkes hata yapar hele insan fıtratı ile savaş halinde olan bu sistemde çok kolay hata yapar. Uzaktan eleştirmek kolaycılık yaşayan bilir ne yaşadığını.
00 YorumlaKanka bunun örneği ülkede çok sana örnek Buğra ile Bir tane kadın vardı mesela 60! Yaşında
Yanı seviyorsan git insanları umursama
Yaş farkı değil Güven esas00 YorumlaBebeğin sağlığı yerinde mi? Baba adayi 58 yaşında olduğu için özen göstermek yerinde olur. Ayrıca kendinizi bir bebeğin sorumluluğunu alma noktasında nasıl goruyorsunuz. Sorduğunuz soruya verilecek bir cevap yok çünkü belirttiginiz koşullara rağmen hamile kalmis olmanız ikinci dünya savasini Almanlar mi kazandı diye sormaniza benziyor
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s 2 ayÇocuğa bakacak gücün varsa veya adam sahip çıkacaksa neden olmasın, birlikte olurkrn yaşını bilmiyor muydun? Ayrıca 28 yaşında biri nasıl korunmayı bilmez yani, neden yaparken önlem almıyorsunuz
00 Yorumla
2 ayAmaaan dogur ayol olcak
Belki bi daha baba olamaz adamcagizz 😇
32 Yorumla- 2 ay
@Blackksss hazir yapilmisi var ben de ugrascam 😅😎
2 ayNiye evlenmek istemiyor? Sakın evlenmek istemiyor değil de zaten evli olduğu için evlenemiyor olmasın.
10 Yorumlayok canııım en fazla çocuğun daha ergenliğe girmeden babasının cenazesine gidebilir ne olacak ki?
10 Yorumla
2 ayİlişkiye girmeniz hata olmus
Ama hazır dunyaya gelecek bir çocuğu dogurmamak en büyük hata olur
Toton yemiyorsa o taragin altına yatmayacaktin simdi dogurmak zorundasın katil olmak istemiyorsan00 YorumlaÜlkede genç erkekmi kalmadı baban yaşındaki adamla görüşüyorsun iyi olmuş ama sana da
20 Yorumla
2 ayçocuğu yapmışsın bi doğurması kalmıs ztn mantıksız geliyosa niye yattın diye sorarlar adama
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
2 aySite şu tue soruları süzgeçten geçirerek yayına verse artık cidden yildik. Gerçekten çöplük oldu
21 Yorumla- 2 ay
Aynen
2 ayTroll soru gibi geliyor bana ama sen yine de vazgeç bu sevdadan. Sonra çok pişman olursun
20 Yorumla
2 ayŞaka demi şaka kesin, aksi halde sakın doğurma aklı dengen yerinde değil. Çocuğa yazık
20 Yorumla
2 ayBize anlatmak yerine sevgiline anlatsan çözüme kavuşmuştun
20 YorumlaAdam zenginse doğur fakirse si.. kilmiş amınnn davası olmaz aldır gitsin
20 Yorumla
2 ayNiye hamile kaldın o zaman, ne ağır şeyler hak ediyorsunuz da neyse
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 667 cevap paylaştı. Evlilik düşünüyorsan bu adamla mümkün olmayacağı açık. Bebeği aldır ve evlenebileceğin biriyle olmaya çalış.
00 YorumlaArkadaşlar duvarımda bir soru paylaştım. Soran arkadaşım son soruma bak cevabın orada seni memnun edermi bilmem.
00 YorumlaBöyle azman bunaklari nerde buluyorsunuz anlamıyorum anlamakta istemiyorum yazık değil mi size...
01 Yorumla
Soran2 ayÇok yazık Bencede
2 ayHamile kaldın ise sakın ola çocuğu aldırma ve günahına girme. Vebali çok ağır. Kaldı ki o çocuğun babası o çocuğa bir gelecek verir ve birakacaktir
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 408 cevap paylaştı. Olan çocuğu aldır diyemem ama çok sağlıklı bir durum da değil. Hadi 20 olsaydı otuz ne ömründen fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBende 28 yaşındayım 44 yaşındaki sevgilim hamile bırakmak istiyor beni
35 Yorumla
Cevap sahibi2 aySeninki istemiyor benimki tam tersi istiyor
Soran2 aySeviyorsan evlen
Cevap sahibi2 ayEvlilikte istemiyor ki sadece çocuk evlilik dışı
Soran2 ayÇok saçma bir istek
Cevap sahibi2 ayMal mülk kalmasın diye galiba öyle yapan çok
Çocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı. Üzüldüm vallaha böyle erkekler ile neden beraber oluyorsun ki
10 Yorumla
2 aySevgiline de söyle bence sizin gibi şerefsizler üremezsin
10 Yorumla
2 ayZurnanın zort dediği delikte mi aklına geldi kodumun gerontofilisi
10 Yorumla
2 ayYo niye hata olsun o zaman ilişkiye girmeyecektiniz
10 Yorumla
2 ayyani çok büyük hata bence bu otuz yaşta uçurum gibi bişey yani
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
2 aySevgili olmak hata değildi, o işi yapmak hata değildi de doğurmak mı hata sence?
10 Yorumla
2 ayDoğursan sıkıntı doğurmasan sıkıntı bilemedim.
10 Yorumla
2 aySenin de bitmedi baban yaşındaki sevgilinle sorunların
10 Yorumla
2 ayimkanın varsa yapma , yaş farkı çok, 20 flan olsa neyse de 🤔
10 Yorumla
2 ayDoğur kız ben senin arkandayım. O bakmazsa getir cocugu ben bakarım.
14 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
Gizli Üye(36-45)2 ayGercekten deden yasında adamla nasıl birlikte oldun Hadi oldun bari korunsaydın arkadasım Cok zor degil Herseyi yaptıktan sonra buraya gelip bunları soru olarak sormayın
20 Yorumla
2 aykızım ne yaptın sen bu kadar büyük yaşta bı adamdan hamile olman ayrı kötü nasıl birlikte oldun hamilede kalmissn aldırsan ayrı dert çok günah aldirmasan ayrı dert ailen kabul etcekmi
22 Yorumla
Soran2 ayAilem kabul etmez ve babasız çocuk büyütmek istemem adamda istemiyor zaten evlenmem dedi doğurmak istiyorsan doğru sadece para desteği çıkarım gerisini sen düşün dedi ve ailem bunu hiç kabul etme
- 2 ay
Benim babam beni oldurrdu valla
2 ayYani bunu sorman bile bence hata gerisini sen düşün
10 Yorumla
2 ayHayatını kararttin maalesef. Kürtaj olursun ama onun hesabını öteki tarafta o çocuk sorar
00 Yorumla58 yaşındaki adama nasıl ilgi duyabiliyorsunuz daha gençsin vay ya ne hayatlar var
00 YorumlaDoğur bakma kimseye bak Al Pacino 85 yaşında kız 26 yaşında doğurdu
00 Yorumla
2 aySen hatayı zaten başta yampişsin bu saatten sonra dogursan nolcak
00 Yorumlagel benim fanteziyi gerçekleştirek doğurursan beraber bakarız jasfas
00 YorumlaKendini kullanılmış gibi hissettirmez umarım.
00 Yorumla
2 ay58 nedir ki neyse bişey demiyorum kendi hayatın beni ilgilendirmez
00 YorumlaBu birinizin hanımı olacak beyler, bununda zıt olan erkekte eşiniz olacak ablalar.
01 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat