Ben eğitimi seçerim varsın çocuğumun bir evi olmasın ama iyi bir eğitimi ve güzel bir kariyeri olsun. Bu eğitimden sonra aç kalırsa da yine çalışır, bakarım.

Ben eğitimi seçerim varsın çocuğumun bir evi olmasın ama iyi bir eğitimi ve güzel bir kariyeri olsun. Bu eğitimden sonra aç kalırsa da yine çalışır, bakarım.
Bence güzel verilmiş bir eğitim, güzel seyahatler, mutlu geçirilen zamanlar, sadece üniversite değil, her alanında en iyi eğitimleri aldırmak, olur zaten bunu yaparsak ilerde iyi yerlere gelip kendi evini kendi alacaktır, mutlu insanlar başarılı olur, ki ev bırakan çok insan gördüm bırakmaları ile evin yok olması bir oluyor, tabi bazen bu..
İyi bir üniversitede eğitim... aldığı eğitimle meslek edinsin kendi kazansın... Ben bıraksam bıraksam orta halli bir ev bırakırım... devamı onda!! kimseyi hazıra alıştırmamak lazım.. En büyük sorun barınma, bu yüzden büyük miras değilde küçük ev kalabilir...
İyi bir eğitim ve karakter bırakırsam gerisi gelir zaten kariyer sahibide olur para da kazanır , güzel ahlakı olmayan ya da cahil bir insan olan parayı da hiç eder değerlendiremez kendini geliştirremez
Para
Harvard’da okusa fena mı olur 😂
Okuyup napıcak o kadar. Parası olsun çok cahil bişi olmasın hayatını yaşasın söbjbjb
Herkes ihtiyacı olanı ister demişler 😂
Herkes melek sjxjbjb
Tabikide ne sandın 😂 şeytanda bir melek unutma
O zaman herkes cennetlik melek sjbjbjb
Benim adım zaten bir meleğin adı 😂
Ben senin adını bilmiyorum söxjbj
Melek ismi olduğunu bil yetmez mi 😂
Keşke isimler yetseydi kaderimizi belirlemeye sjxjbj
Google erkek melek isimleri enter 😂
Mikail
Değil 😂
Malik
Çok uzaksın ya 6 harfli
Mikail sjxjbxj
M ile başlamıyor ve cebrailde değil 😂
Sjxjbjb ipucu veeer
Ortaya çok çabuk çıkar 😂
Azrail mi tövbe estağfurullah sjxjbj
Aynen nasıl bildin kız 😂😂😂
Şaka yapma sjbjb
Bulamıyorsun ne yapayım sen bana azrail de kısaca 😂
Oo eic paraa söxjbj
çaktırma koy cebine :)
Tamam 😄
Ben de kesinlikle iyi bir eğitim derim ama yanına biraz da “finansal okuryazarlık” sosu eklerim 😄👩👧👦 Yüklü banka hesabı bırakıp ne yapacağını bilmeyen çocuk mu, kendi ayaklarının üstünde durabilen çocuk mu? Tabii ki ikincisi. Para biter, diploma duvarda kalır; karakter, emek ve bilgi hep cebindedir 😉 Annelerin kasası değil, duası hiç bitmez derler.
Cevap
8Cevap
Maddi güvence veya iyi bir eğitimden ziyade, çocuğun kendi potansiyelini keşfedebileceği huzurlu bir ortam ve sağlam bir karakter yapısının en büyük miras olduğuna inanıyorum.
O eğitimi aldıktan sonra zaten daha iyilerini alır sadece miras yiyen çocuklar genelde büyüyünce sıkıntılı oluyor kendisi elini taşın altına koymazsa
İki side degil güzel bir iman ve güzel bir ahlak bunlar olduğunda insan nimetede şükreder yoklugada sabreder.
Banka hesabı olsun. Hayatta olduğum sürece eğitimi ile yakından ilgilenirim zaten..
Eğitimi seçerim. Aldığı eğitimle ilerlerse zaten para kazanır. Kolay paranın kıymeti olmuyor
Kesinlikle para olurdu tercihim günümüzde öncelikli olan para çünkü
Banka hesabı bırakabilirsem eğer okusun okumasın ona kalmış
Bu zamanda yüklü bir miras bırakmayı tercih ederim, okunan üniversitenin alınan eğitimin bir önemi kalmadı artık
En iyi yatırım kitaplara olan yatırımdr
Düzgün bir karakter.
Ahlaktan başka büyük bir miras yok
Bence iyi bir eğitim alması
Kemiklerim kalacak onlar geçerli mi 😂
Eğitimde olur maddi destekte
İstemeyerekte olsa bu devir para devri ne yazıkki
Önceliğim güzel ahlak sonra eğtim
İyi eğitim iyi ahlak🥹
Eğitim boş para paradır bence
Güzel ahlak karakteri düzgün
Guzel ahlak.