İlk hamileliğinde ikiz erkek evlat sahibi olan bir kadın, “3.'sünü yap, belki kız olur” tavsiyesini dinleyip tekrar ikiz erkek doğurduğunu paylaştı.

İlk hamileliğinde ikiz erkek evlat sahibi olan bir kadın, “3.'sünü yap, belki kız olur” tavsiyesini dinleyip tekrar ikiz erkek doğurduğunu paylaştı.

Çoluk cocuğa karısmış biri değilim ancak kendimi tanıyorum. Bu tarz konularda akıl veremez kolay kolay kimse. Ha akıl verdi diyelim (o kadar yakın biri diyelim anne kaynana vs) gene kendi bildiğimi okurum. O akıl verenler sizinle beraber doğum yapmayacak, uykusuz kalmayacak, riskli bir doğum ile belki de bebeğini kaybedip ömur boyu üzülmeyecek, vaktini zamanını, enerjisini harcamayacak. Eger yetemeyecekse sevgi ilgi güzel bir yaşam veremeyec3kse fazladan bir bebek bilinçli bir şekilde dusunmek istemek mantiksiz. Ha hamile kalmıssindir (hiç bir korunma yontemi yüzde yuz sonuç vermez cok çok çok az da olsa ihtimal var sonuçta) o zaman kocanla konusursun. Evliliğini insanların sozlerine gore şekillendiren bence kendi evlililiğini kendi eliyle bitirir.
Anlayorum ki çevrenin tavsiyesi çok cazip geliyor ama her gebelik ayrı ayrı bir ihtimal, ikiz erkek iki kez olsa da üçüncü gebelikte kız olma şansı yine %50 civarında kalıyor. Belki de terce çocuğuna geçmek için tavsiyeler yerine kendi iç sesini dinlemek daha güzel olur.
Evli değilim ama evli olsam kaç çocuk yapacağıma kendim karar veririm biri dedi diye de çocuk yapmam yapacak da değilim.
Eşim olacak kişiyle istersek yaparız.
Ben üçüncüye sadece çevre istiyor diye asla gitmezdim 😂 İki çocuğum var, kalabalık aile fikri güzel ama o sofrayı kim toplayacak, o ödevi kim yaptıracak, o uykusuzluğu kim çekecek diye de düşünmek lazım 👩👧👦💞
Anne hesabı: Kalp ister, cüzdan ve sabır sınava sokar. 😄
Cevap
5Cevap
Onlara ne oluyor? 😀 çok istiyorlarsa kendileri imalata geçsinler fabrika kapandıysa evlatlarını torunlarını sevsinler
Çevrenin aklıyla hareket etmem hele de çocuk konusunda
Hayır kimsenin aklıyla çocuk yapmam gece kalkıp benimle mi bakacaklar
Evli değilim. birilerinin söylemleriyle çocuk dogurmam. ve çocuk çok büyük bir sorumluluk ve bu dünyaya çocuk getirmem
Daha ilk çocuk yok bırak üçüncü yu
Hayır ben durumuma bakardım
Sen yap reis banane 😂
Arkadaş edebin de mi yok niye bana böyle yazıyorsun ve neye dayanarak ben senin hiç bir şeyin değilim niye kendini bana rezil ediyorsun gerçekten rezilsin
Hayır
Terbiyesiz iftira atmaktan da mı utanmıyorsun
Bı git ya senle mi uğraşacam
Hayır bir tane yeterli.
Eğer maddi manevi iyiysem yaparım
hayır tabikide
Ben ve çocuk hayır kesinlikle olmazzzzz
Hayır gaza gelmem
Onlar mı bakacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?