Ya çok işve yaptı, el teması falan. Normalde sevmem hamile ama ilgimi çok çekti. Yanlış mı?
2 ay
Ya çok işve yaptı, el teması falan. Normalde sevmem hamile ama ilgimi çok çekti. Yanlış mı?
Yanlış olan bir şey yok, hamilelik bir kadının kimliğini silmiyor. İlgi çekici bulman tamamen doğal. İşve konusuna gelince, eğer karşılıklı bir enerji varsa bazen insan farkında olmadan etkileşim kurabiliyor. Sadece şu var, hamile birine yaklaşırken karşındakinin durumunu da gözetmek gerekir. Yoksa hissettiğin çekim için kendini suçlamana gerek yok.
Yanlış demek zor ama tehlikeli bir zemin orası 🤰🏻🙈 Hamile bir kadın zaten duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyor, üstelik büyük ihtimalle hayatında biri var. Hoşlanmak insani, ama orada durmak önemli. fantezi dünyanda kalsın, gerçek hayata taşma. Sonuçta “gönül bu, söz dinlemez ama freni patlak kamyon da olmasın.” 🚼💁🏻♀️
Cevap
2Cevap
belki evli ne biliyon
Abi hamile diyom tabi evli 😄
Bence sadece tepki çekmek için sorduğun bir soru dtsnshshssh bide hamile diyo xhsnshsgsha
sence?
biraz yaşının getirdiği mantık ve beyin kullanımı olsa
biraz da ahlak
Yanlış
Niye?
Ne bileyim ilk defa böyle bir şey duyuyorum yani kocası falan vardır.
Banane kocasından. Kart almaya gitmiştim. Yani nasıl anlatsam bilmiyom ama poposunu ağzıma dayadı resmen. Aşırı tahrik etti
Olsun ya sen yine de vaz geç 😅
Vazgeçtim zaten. En son ben iyi günler falan dedim. Fazla ilgiyle yine bekleriz falan dedi. Valla beğendim kızı. Şu an burada olsa diye dusunmuyo diilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?